2789
عنوان

بیمار دو قطبی

262 بازدید | 44 پست

سلام دوستان کسی تجربه زندگی با بیمار دو قطبی داشته...

سوال داشتم ممکنه این افراد برای تحریک احساسات طرفدمقابل و جلب توجه به نوعی اغراق کنند و دروغ بگند

بابام اینطوری بود مامانم جدا شد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبشه بیشتر توضیح بدی عزیزن

خودم دارم ولی خفیفه

بابام داره 

اره

فازش اوکی نباشه هر دروغی میگه واسه جلب توجه و اینا حتی خودمم اینجوریم منتهی طرف مهم باشه ممکنه اینکارو بکنم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

من یه دوستی داشتم نمیدونم دو قطبی بود یا نه اما 

مثلا یه لحظه شاد و پر انرژی داشت از برنامه های آیندش میگفت

فرداش گریه میکرد میگفت این چه زندگی ایه خستم فلان

یا برعکس می‌دیدی ناراحته ناجوووور ولی یکم بعد میخندید خوشحال

اینی که میگی اصلا ربطی به دوقطبی نداره 😐

اصلا ماهیت دوقطبی به غیرمعمول  بودن غم و شادی فرده، این چیزیه که متفاوتش می‌کنه با حالت روانی معمولی افراد.

واقعیتشه دیگه نیازی به اغراق نیست برا همین ممکنه برای شما غلوامیز به نظر برسه.

بیشتر مربوط به اختلال شخصیته این‌چیزی که شما میگید 

مثلا ممکنه اختلال شخصیت نمایشی دست به همچین حرکتی بزنه.. البته ممکنه فردی که اختلال شخصیت داره، دوقطبی هم گریبانش رو گرفته باشه و بروز بده همچنین رفتاری رو.

خودم دارم ولی خفیفهبابام داره ارهفازش اوکی نباشه هر دروغی میگه واسه جلب توجه و اینا حتی خودمم اینجور ...

میشه ازت چنتا سوال بپرسم آخه حس میکنم درگیر این مریضی شدم

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

اینی که میگی اصلا ربطی به دوقطبی نداره 😐اصلا ماهیت دوقطبی به غیرمعمول بودن غم و شادی فرده، این چیز ...

میدونید من یه دوست دارم تقریبا همیشه می‌نالند از خانوادش

با اینکه آقاست و وقتای که نیاز مالی داشته باشه طرف من‌پیداش میشه خودش گفته سابقه تشنج دارم دوقطبی هستم...

میخواستم‌بدونم ممکنه بخاطر تحریک احساس من و گرفتن کمک دروِغ بگه از شرایطش