2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز حرف دارم با شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 125 پست
باور کن واقعا بدم اومده از این سایت. کلا دارن بد مادر شوهر خواهر شوهر بدبختشون رو میگن

سمانه جون يه سوال بى ربط عكس خودته زر پروفايلت ميدونم عصبانى هستى ولى چاره اى نيست فعلا وضع خيلى بغرنجه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سمانه جون يه سوال بى ربط عكس خودته زر پروفايلت ميدونم عصبانى هستى ولى چاره اى نيست فعلا وضع خيلى بغر ...

نه گلم اما چون کمی شبیه خودم بود گذاشتم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند وقت دیگه معرفی کتاب هم ممنوع میشه و خارج از چهارچوب قوانین سایت فقط مجازید از بدی ها خانواده همسر و فانتزی ها جنسیتون صحبت کنید

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
کی مملکتو خورده؟ نی نی یار؟😐

گرفتي يا كامل بگم قطع دسترسي بشم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

یه دکمه ترکوندن دادن دست نی نی یار ها

بنده خداها جوگیر شدن فکر میکنن کاره ای هستن😂😂😂

پلیس فتا هم انقدر دیگه حواسش به همه چیز نیست😂😂😂😂

کاش تو این مملکت به هر کس سمتی یا کاری محول میشه اول جنبه شون رو بسنجن!😏

کمه یا بازم بگم؟ 😒

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
نی نی یار که سایت رو خورده😁😁😁

چه عجب لبت به خنده باز شد😂😂😁

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
یه دکمه ترکوندن دادن دست نی نی یار ها بنده خداها جوگیر شدن فکر میکنن کاره ای هستن😂😂😂 پلیس فتا ه ...

😂👍

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

نی نی یار ها خو اصلا رسیگی نمیکنن حالا تاپیک تو رو پاک کرده جای شکر هست ک حال داشتن ی نگاهی بندازن والا 

آخرش معلوم نشد زمانه عوض شده یا آدم هایش ؟!اما پیداس دستشان در یک کاسه است!   
یه دکمه ترکوندن دادن دست نی نی یار ها بنده خداها جوگیر شدن فکر میکنن کاره ای هستن😂😂😂 پلیس فتا ه ...

واقعا موافقم. اومده نوشته پست سیاسی ممنوعه. براش نوشتم اجتماعی هست جواب داد هرچی. ممنوعه

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖