2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز حرف دارم با شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 125 پست

اگه بحث سياسى هم دوستانه بكنن بچه ها چه اشكالى داره

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمانه جان منم اون کشتی دیدم واقعا تاسف برانگیز و رقت اور بود عوض اینکه جلو ساخت این مزخرفات گرفته بشه تو مراسم رونمایی هم شرکت میکنن ۸۰۰ میلیون پول ساخت چنین مزخرفاتی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اگه بحث سياسى هم دوستانه بكنن بچه ها چه اشكالى داره

اصلا به بحث نرسید استارتر ی عکس گذاشت پایینش دوتا پست اومد همین و ترکید

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب گلم چه ایرادی داده ی خانوم بتونه از سیاست حرف بزنه تبادل نظر کنه از اطلاعات اجتماعی وسیاسی دیگران ...

قانون سایت اینو میگه. هرکسی هم رعایت نکنه قطع دسترسی میشه

خب گلم چه ایرادی داده ی خانوم بتونه از سیاست حرف بزنه تبادل نظر کنه از اطلاعات اجتماعی وسیاسی دیگران ...

وای از این بدتر که ذهن خانمها  مملکت روشن بشه و به سمت دانایی پیش برن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ایسنا

اينستا همه دروغه يه فيلم الكي گذاشتم يه نفر از سانچي داخلش بود دقايق اول با كشتي تصادف كرده بود فيلم گرفته بود درصورتي كه چطور امكان داره اون ادماي بيچاره از شون چيزي نموند گوشي چطور گرفتن فيلموو از تو ش گرفتن و پحش كردن 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

سوال منو جواب نميذي ؟؟؟

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

واقعا این سایت لیاقت افراد لایق رو نداره. لیاقتش همون خاله زنکهاست

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
وای از این بدتر که ذهن خانمها  مملکت روشن بشه و به سمت دانایی پیش برن

واقعا سیاست نی نی سایت همینه. ذهن ها رو بسته نگه داره

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖