2777
2789
عنوان

دلم برای محردیام تنگ شده

94 بازدید | 7 پست

چقدر دلم برای ۶ سال پیش تنگ شده!

نه اینکه بگم از زندگیم ناراضی ام نه اصلا اتفاقا هر روز خداروشکر میکنم بابت همسرم و بچه ام ولی گاهی اوقات اونقدر دلم میخاد برگردم دوران مجردیم برگردم پیشه مامانم زندگی کنم اونموقع قدر نمیدونستم اون شرایطو کاش میشد برگشت به عقب ... اما کاشکی رو کاشتم هیچی سبز نشد  یه امر محال یه کار غیر ممکن خسته ام خیلی خسته ام من در مورد ازدواج خیلی رویایی فکر میکردم اما هیچ کاخ رویایی وجود نداره همش روزمرگی اگ برگردم عقب با همین همسرم ازدواج میکنم اما کلا پروسه ازدواجو چند سال میندازم عقب کاش میشد برگردم عقب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگردی چیکارا میکنی تومجردی.؟والا منم خستم از مجردی مجردی ک روتین ترو تکراری تره

میدونی مجردی عشقه عشق خودت تنهایی و وقتت آزاده اگ برگردم  روی هدفم تمرکز میکردم و حتما حسابی درس میخوندم که برم سر کار اگ خانم کارمند باشی بعدا خیلی زندگیت بهتره از همه لحاظ قدرتت بیشتره زندگی زناشویی خوبه اما نه وقتی که پولت کمه من قبلنا توی مجردی فکر میکردم اگ ازدواج کنم بهترین و خوشگل ترین لباسای تو خونگی رو برای همسرم میپوشم اما وقتی لزدواج کردیم انقدری پول نداشتیم و همش همسرم میگفت من همین لباسای معمولی رو دوس دارم بخدا چون پول نداره اینجوری میگه من خیلی چیزاموند روی دلم چون ملاکم پول نبود ملاکم عشق بود عشق و عشق بازی خیلی بده بعدا هشتت گرو نه ت میشه بعدا حسرت خیلی چیزا میمونه روی دلت اگ مجردی مجرد بمون و حسابی تلاش کن بری سرکار