2777
2789
عنوان

هزینه مکالمه با آمریکا چقدر میشه؟

412 بازدید | 46 پست

یعنی اگر یک ساعت حرف بزنیم چقدر قبض میاد؟ 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی تو انتها یادت نره بگی مرگ بر آمریکا قشنگ با صدای رسا بگو از اینور ایران برا مکالمه ات ت ...

شایدم

چون اسم همه کشورا را بروز کرده بود مخابرات جز امریکا

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اینسری ک زنگ زدم ب بابام تو امریکا برات امارشو میگیرم😎😎

😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
نمیدونم ولی تو انتها یادت نره بگی مرگ بر آمریکا قشنگ با صدای رسا بگو از اینور ایران برا مکالمه ات ت ...

😂😂😂😂😂😂

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

نوشتم ه.م.ر.اه اول پیام امد که مجاز نیست. کردم مخابرات...به حق کلمه های غ مجاز

یکساعت فکر کنم پانصد هزار یا بیشتر 

سارا چقدر اطمینان داری عزیزم؟ چند درصد درسته فکر میکنی؟

الان من آمریکام شما زنگ بزن به من ببین چقد میوفته

اگر این همه بیخیال هزینه بودم که نمی امدم اینجا بپرسم. چی فکر کردی؟ اوضاع مالی خرابه

اگر این همه بیخیال هزینه بودم که نمی امدم اینجا بپرسم. چی فکر کردی؟ اوضاع مالی خرابه

خوب عزیزم تو میگی 1 ساعت!!!!دهنتون کش میاد یک ساعت

بنظرم زن بزن بگو های (توروحت آمریکا) بای(توروحت آمریکا) بعد قطع کن به همین سادگی

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی