2777
2789
عنوان

هزینه مکالمه با آمریکا چقدر میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 46 پست
ممنون. شاید بتونم خطشو بگیرم. الان من شماره افیس دارم فقط

اگه از ایران بزنگی قیمتش بیشتر میشه برات 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

المان زندکی میکنی؟ شفلت چیه اونجا؟

بله آلمانم .ببخشید دوست عزیز تمایل ندارم در مورد زندگی شخصیم بیشتر از این حرف بزنم و تاحالا هم اینجا نزدم.

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من ایرانم

نرخ مکالمه به دلاره.

قیمت دلار خ بالار فته

انگار بسته به تعرفه کشور مقصد هم هس.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اخه خوشم میاد یکی خارج از کشوره . اکثرا تو رستوران کار میکنن 

تو خارج ایران برعکس داخل هیچ کاری عار و عیب نیست اینکه میگی اکثران تو رستوران کار میکنن به شخصه خودم ندیدم اکثریت اینطور باشن  بستگی به هدف شخص داره یکی که فقط پول بخاد بله رستورانم کار میکنه چه عیبی داره !

تو خارج ایران برعکس داخل هیچ کاری عار و عیب نیست اینکه میگی اکثران تو رستوران کار میکنن به شخصه خودم ...

واااااا چرا میزنی؟

مگه من کفتم عیب و عار و این حرفا؟ 

همینجوری گفتم اکثرا رستوران کار میکنن اوایل بعد یا برمیگردن یا ب ی جاهایی میرسن. 

چرا انقد ناراحت شدی 

نعجب کردم 

واااااا چرا میزنی؟ مگه من کفتم عیب و عار و این حرفا؟  همینجوری گفتم اکثرا رستوران کار میکنن ا ...

ناراحت برای چی بشم ؟گفتم ذهنیتت روشن بشه که اینطور نیست من اگه بخام در مورد خودم خرف بزنم که محکوم میشم به خالی بندی و بقیه چیزها برای همین ترجیهم به سکوته