2777
2789

سلام دوستان

من چند روزه خیلی ناراحت بودم چون روز 18 سیکل رفتم سونو یه فولیکول 15 میلی داشتم که دکتر سونوگرافی گفت آزاد نمیشه.... 

14 سیکل هم سونو شده بودم تخمک 14 میلی بود و تا روز 18 سیکل فقط یه میلی رشد کرده بود.

منم خیلیییی ناامید شدم فقط غصه خوردم از تاپیک های قبلیم معلومه که در مورد تخمک گذاری گذاشتم.....

تا اینکه امروز 21 سیکل کیت مثبت شد!!! از خوشحالی گریه کردم.

مگه میشه منی که سیکلم 30 روزه اس اینقد دیر تخمک گذاری انجام بشه؟یعنی 22 سیکل تخمک آزاد میشه؟؟ این طبیعیه بچه ها؟؟؟ 

پریودام منظم بوده کمی تنبلی تخمدان دارم اینماه استراحت دارویی بودم هیچ قرصی نخوردم.... 

کسی بوده اینجور باشه؟؟؟ 

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اقدام. والا واسه منم که سیکلام منظم بود روز ۱۸ تا ۲۰ مثبت میشد. الانم جنین دو هفته تو سونو کوچیک ...

فدای فندقت بشممم که اینقد منو خوشحال کردی

باشه امشب میرم اقدام توکل به خدا

ممنون عزیزم جواب دادی

برو اقدام. والا واسه منم که سیکلام منظم بود روز ۱۸ تا ۲۰ مثبت میشد. الانم جنین دو هفته تو سونو کوچیک ...

شما اقدام اول بودین؟

از کیت برا پسر دارشدن استفاده کردین ؟

رژیم نداشتین اصلا فقط کیت؟

میشه توضیح بدی عزیزم

خدايا آن ده ,كه آن به

عزیز منم اطلاع چندانی ندارم ولی حالا که مثبت شده برو اقدام انشالله که نتیجه بگیرین

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

دوستان میشه لطفا جواب منم بدین

من سیکلام ۳۵روزست 

تخمک گذاری میشه چند روز بعد قاعدگی؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عزیز منم اطلاع چندانی ندارم ولی حالا که مثبت شده برو اقدام انشالله که نتیجه بگیرین

انشالله ممنون عزیزم🌹

شما اقدام اول بودین؟ از کیت برا پسر دارشدن استفاده کردین ؟ رژیم نداشتین اصلا فقط کیت؟ میشه توضیح ...

نی نی اولمه گلم ۷ ماه طول کشید تا بارداری. کیت گذاشتم که بدونم کی تخمک گذاریمه. جنسیت نی نی هنوز معلوم نیست عزیزم منتطر سونو انومالی هفته اینده م. ولی خواهر شوهرم اقدام کرد برای بچه همه کهرم کرد برای دختر رژیم غذایی و استفاده از کیت و .... اخرم پسر شد😍 اونم‌چه گل پسری الان ۲ سالشه. زیاد دل نبند به این بحث ها. هر چی خدا بخواد همونه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
دوستان میشه لطفا جواب منم بدین من سیکلام ۳۵روزست  تخمک گذاری میشه چند روز بعد قاعدگی؟

شما احتمال زیاد 22 سیکل تخمک گذاریته