2777
2789
عنوان

کسی از چوب مبل سر در میاره

320 بازدید | 24 پست

یک ماهه پیش مبل سفارش دادم و دیروز به دستم رسیده رنگ چوبش خیلی روشنتر از نمایشگاهیس و یه جا روشنه یه جا تیره مثلا یه منبت روشنتر از اون یکی مبلس خیلی اعصابم خورده ده تومن از پولشو نزدم و یارو هی زنگ و پیام و قسم وایه کم نزاشتم بهش میگم کارشناس بیارم اگه تایید کنه پولو میزنم مثلا ایرادای دیگم داره یه جا کنده شده یه جا رنگش پریده یه جا ترک داشته ومیگه طبیعت چوب اینه گفتم من از رنگش راضی نیستم اگه کارشناس بگه چوبش راشه مبلغو برات میزنم انا صبر نداره همش داره قسم میده پولو بزن برای بچم لباس نخریدم میگم نکنه چوبشم راش نباشه که صبر نداره چه راهی هست بدونم راشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی ممکنه به مرور ترکاشم بیشتر شهپولو فعلا واسش واریز نکن

بخدا انقدر قسم میده پدرمو دراورده از یه طرف رنگش به دلم نیست از یه طرف میگم نکنه قلابی باشه چوبش موندم بقران چیکار کنم