همدیگه رو دوس داریم و نمیخوام بهش سخت بگیرم میدونم به خاطر شکستایی که تو زندگی خورده وضع مالی انچنانی نداره میخواد واسه نامزدی انگشتر بگیر واسه عقد هم نیم ست ولی دلم میسوزه واسش بنظرتون بگم همون نیم ستو واسه نامزدی بگیره دیگه عقد فقط حلقه بگیرم کار درستیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بلاخره هردوموردو میگیری چه فرقی داره ، یعنی جابجاشون کنی دلسوزیه😅 والا خوب نیم ست میگیره با این اوضاع ، گفتم شاید کلامیخوای بگی هیچی نمیگیرم
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
نه بزار واسه زندگیش تلاش کنه ادم تا بهش فشار نیاد هیچوقت صاحب پول نمیشه
چه ربطی داره.ادم هرچقدر پولم داشته باشه باید بدونه چطور خرج کنه و قدر داشته هاشوبدونه
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم