2777
2789
عنوان

خواستگارم وضع مالی خوبی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 37 پست
نه بزار واسه زندگیش تلاش کنه ادم تا بهش فشار نیاد هیچوقت صاحب پول نمیشه

تو این وضع اقتصادی طلای 8 تومنی و دلار صد تومنی از جوون مردم چه انتظاری دارین خدایی؟‌ زندگی مردمو بهم نزنین 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یعنی منم از خرید نیم ست واسه عقد بگذرم؟ منم دوسش دارم خودم واسم مهم نی اصلا طلا چون خودم طلا دارم حت ...

اگ خودش خاست بخره دخالت نکن هرچی خرید بگو خوشگله اگر میخای ازش طلب کنی نکن شاید شرمنده بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعدا پشیمون‌میشی 

میخواد بگیره بزار تلاششو بکنه بعدا هی رفته رفته عادت میکنه به قناعتت دیگه برات تلاش نمیکنه

نمیگم فشار بیش از حد بیار اما تا حد نرمال بزار بخره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بلاخره هردوموردو میگیری چه فرقی داره ، یعنی جابجاشون کنی دلسوزیه😅 والا خوب نیم ست میگیره با این اوضاع ، گفتم شاید کلامیخوای بگی هیچی نمیگیرم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اگ خودش خاست بخره دخالت نکن هرچی خرید بگو خوشگله اگر میخای ازش طلب کنی نکن شاید شرمنده بشه

اخه امشب گفت تو اگه واسه نامزدی یه انگشتز بدل یا نقره بگیرم ولی واسه عقد نیم ست بگیرم قبول میکنی گفتم نه ولی دلمم واسش میسوزه میدونه فعلا توانشو نداره

تو این وضع اقتصادی طلای 8 تومنی و دلار صد تومنی از جوون مردم چه انتظاری دارین خدایی؟‌ زندگی مردمو به ...

ببین بحث توقع نیس من خودم از شوهرم بی توقع بودم ینی اصللااا بهش فشار نیوردم 

ولی مرد تا بهش فشار نیاد تلاشی نمیکنه برا درآمد بیشتر 

ایشونم باید سکوت کنه با زبون خودش نگه که نمیخوام 

ببین بحث توقع نیس من خودم از شوهرم بی توقع بودم ینی اصللااا بهش فشار نیوردم ولی مرد تا بهش فشار نیاد ...

قبول دارم ولی تو این شرایط باید درک کرد همه رو 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

نه بزار واسه زندگیش تلاش کنه ادم تا بهش فشار نیاد هیچوقت صاحب پول نمیشه

چه ربطی داره.ادم هرچقدر پولم داشته باشه باید بدونه چطور خرج کنه و قدر داشته هاشوبدونه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اخه امشب گفت تو اگه واسه نامزدی یه انگشتز بدل یا نقره بگیرم ولی واسه عقد نیم ست بگیرم قبول میکنی گفت ...

مردا اولش برا اینکه خرشون از پل بگذره وعده وعید زیاد میدن خر نشی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
بلاخره هردوموردو میگیری چه فرقی داره ، یعنی جابجاشون کنی دلسوزیه😅 والا خوب نیم ست میگیره با این اوض ...

نه دیگه خب میگم انگشتر واسه نامزدی نگیره اخه پول نیم ستو داره ولی دیگه واسه نامزدی نه