2777
2789
عنوان

خواستگارم وضع مالی خوبی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 37 پست
بله باید درک کنه ولی نگه نمیخوام همین ک بگی نخر نمیخوام مردا پررو میشن

نه نمیخوام بگم نمیخوام میگم نیم ستو بگیره و حلقه عقد دیگه واسه نامزدی نمیخواد انگشتر بگیره یعنی اشتباه؟ 

عزیزم شما دارید یک زندگی مشترک تشکیل می‌دهید.

دیگه من نیستید، دارید ما میشوید..باید تو سختی و اسانی زندگی پشت هم باشید، هم رو درک کنید و در جهت رشد و پیشرفت تان با هم تلاش کنید.

دوست داشتن فقط ب زبان نیست، باید در عمل نشان بدهید.

زندگی با عشق زیباست.

اینها همش حرفه مفته ک میگن زنی ک ارج نداره خرج نداره.

تو زندگی اگر دو طرف تمرکزشان بر خوب بودن باشه...خوووب بودن... آنوقت ک هم زن ارج داره هم مرد و این است ک خوشبختی می آورد.

باید آنقدر بالغ شده باشید ک بخاطر خودتون زندگی کنید نه حرف دیگران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه خب میگم انگشتر واسه نامزدی نگیره اخه پول نیم ستو داره ولی دیگه واسه نامزدی نه

نمیشه که بدون انگشتر. بگو اقا یه انگشترواسه نامزدی یه پلاک زنجیرم واسه عقد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم شما دارید یک زندگی مشترک تشکیل می‌دهید.دیگه من نیستید، دارید ما میشوید..باید تو سختی و اسانی ز ...

چقد منم ازین جمله زنی که خرج نداره ارج نداره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یعنی باهاش راه بیام؟ چکار کنم

این خانمه هم حرف خوب و حقی زدن. زندگی مشترک اسمش روشه مشترک. ببین انگشتر یه پلاک زنجیرم کافیه بخدا

بخدا خواهر ببین چی میگم البته نظرشخصی منه. این همه خودم طلادارم اما حس میکنم خوشبخت نیستم.واسه چیمه وقتی دلم خوش نیس هنوزکه هنوزه خداکسیو سرراهم قرارنداده فقط درستم کردزجربکشم😓