2777
2789
عنوان

دلم از همه چیز گرفته

80 بازدید | 10 پست

خسته شدم 

چقدر بد بختی چرا تموم نمیشه !!!؟؟؟!

چرا توی این دنیا کسی نیست ما رو ببینه هوا مون رو داشتن باشه؟!

میخواستم ازدواج کنم اما به خاطره قیمت دلار و سکه و طلا مجبور شدم ازدواجم رو تا اطلاع ثانوی به عقب بندازم 

دیگه مجبور شدیم هزینه ها سر سام آوره 

دلم برای بابام سوخت دیگه کم آورد نداشت 

می دونم تأخیر انداختن بهتر که نمیشه تازه بد تر هم میشه 

ولی چاره ای نیست باید بسوزیم و بسازیم

ای خدا چرا تموم نمیشه این بدبختی 

چی میشد یه روز از خواب بیدار بشیم یا ببینیم که مردیم و از این وضع خلاص شدیم یا ببینیم همه چیز درسته قیمت ها روز به روز بالا تر نمیره 

قربون امام حسین برم که میگه مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلته

دختری از دیار آفتاب ☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲نمیدونمحس میکنم خالی کردم این چند روز از همه چیییانقد ک با مامانم تلفنی حرف زدم سریع قطع کردم ک ...

من اومدم خونه مامانم ناراحت بود حرف زدیم بعدش سرم درد گرفت خدا میدونه چقدر خودمو نگه داشتم نفهمه ناراحت شدم دارم میترکم 

فقط میخوام زودتر شرایطم درست بشه بتونم آرزوهاشو برآورده کنم کاری کنم یادش بره ناراحتی و بی احترامی های بابامو 

من اومدم خونه مامانم ناراحت بود حرف زدیم بعدش سرم درد گرفت خدا میدونه چقدر خودمو نگه داشتم نفهمه نار ...

قربونت برم🥺🥺

ایشالله زودتر بتونی برسونی مامانتو ب کلیییی حال خوب ک این سختیا از یادش کمرنگ شه

میدونی ...من دوستام اطرافیان خانوادم ک ناراحت بشن سمتم بیان خیلییی خوب میتونم ارومشون کنم اما وقت ناراحتی خودم همش تنهام هیشکیم بلدم نیست🥲❤