2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم از نامزدم

179 بازدید | 21 پست

چند وقت پیش خونشون بودم خواهر شوهرم داشت راجب من با جاریم غیبت میکرد تو اشپز خونه منم داشتم فیلم نگا میکردم اتفاقی شنیدم حرفاشونو خیلی ناراحت شدم نتونستم خودمو نگه دارم هم به نامزدم گفتم هم به مادر شوهرم هرچی فکر کردم ک شاید راجب کس دیگه ای بود راجب من حرف نبود ولی باز دیدم اون حرفا خیلی به من نزدیک تا دیگران هی گفتم شاید گوشام اشتباهی شنید یا راجب کس دیگه ای بود مادر شوهرم زد زیرش گفت فلانی اینجوری نیس راجب تو حرف نمیزده منم گفتم اگه راجب من حرف  میزده ک هیچ ولی اگه راجب من نبود بگو فردا بهم زنگ بزنه یا از دلم دربیاره یا اصلا فحشم بده ک چرا توهم زدی و حرف درست کردی واسه من ولی زنگ نزد خواهر شوهرم 

نامزدمم اولش طرف من بود ولی بعدش نمیدونم چیشد بهش گفتم فلانی اگه راجب من غیب نمیکرد چرا زنگ نزد بهم گف تو میخوای من همه خواهر و برادرامو کنار بزارم قسم خورد ک راجب تو حرف نمیزده گفتم پس چرا زنگ نزد بهم اگه راجب من نبود گفت دلیلی نداره زنگ بزنه 

خیلی ازش ناراحتم ک پشت منو خالی کرد یه دفعه از اون موقع دلم باز نمیشه درست و حسابی باهاش حرف بزنم ن از دلم میاد زنگ بزنم پیام بدم ن وقتی میبینمش درست و درمون حرف میزنم باهاش خیلی سرد شدم ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو سیاست یاد بگیر اشتباه ازشما بوده که اگه شنیدی بزرگش کردی

خیلیی ناراحت شدم ن از اینکه داشت راجبم حرف میزد از این بیشتر ناراحت بودم ک چرا با جاریم داره غیبتم رو میکنه هر مشکل و حرفی ام داشت میتونس به خودم بگه چرا پیش اون داشت حرف میزد 

اشتباه کردی شاید یک صدم از شما نگفته باشه آخه این چ کار بچگونه ای بود

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

چقدر کارت اشتباه بودوقتی چیزی نشنیدی نباید بزرگ میکردی قضیه رو بچه بازی درآوردی و خودتو ازچشم انداخت ...

اخه داشت داشت پیش جاریم ازم بد میگف واسه همین خیلی عصبانی و ناراحت شدم نتونستم خودمو نگه دارم اگه از من ناراحت بود یا حرفی داشت میتونس بیاد به خودم بگه

اشتباه کردی شاید یک صدم از شما نگفته باشه آخه این چ کار بچگونه ای بود

من به مادر شوهرم گفتم اگه راجب من حرف نمیزد فردا زنگ بزنه بهم هرچی از دهنش دراومد بارم کنه ک چرا بهش تهمت زدم و داستان درست کردم ولی زنگ نزد چرا 

اخه داشت داشت پیش جاریم ازم بد میگف واسه همین خیلی عصبانی و ناراحت شدم نتونستم خودمو نگه دارم اگه از ...

من کاری به کار اونا ندارم

کار شما بشدت بچه گونه بود

به فرص درمورد تو میگفتن میرفتی آشپز خونه به بهانه خوردن آب خودشون ساکت میشدن وهم می‌فهمیدند شنیدی

اینجوری تو خودتو خراب کردی

خیلیی ناراحت شدم ن از اینکه داشت راجبم حرف میزد از این بیشتر ناراحت بودم ک چرا با جاریم داره غیبتم ر ...

اشتباه تو هم در این بود که همون لحظه نرفتی ببینی داستان چیه رفتی به مادر طرف گفتی .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اشتباه تو هم در این بود که همون لحظه نرفتی ببینی داستان چیه رفتی به مادر طرف گفتی .

همون لحظه نگفتم به مادرش فردا شبش گفت فلانی میگه نمیدونم چرا ساناز از دیروزه با من سر سنگین درست و حسابی با من حرف نمیزنه منم از دستش ناراحت بودم گفتم به این دلیل ازش ناراحتم و حرف نمیزنم اگه حرف زده ک هیچ اگه نزدع بهش بگو فردا به من زنگ بزنه هر چی فحش بار من کنه از اینکه اشتباع کردم ولی زنگ نزد

همون لحظه نگفتم به مادرش فردا شبش گفت فلانی میگه نمیدونم چرا ساناز از دیروزه با من سر سنگین درست و ح ...

دیگه کشش نده ‌سری بعد عادی باش باهاشون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!