2789

سلام بچه ها سونو گرافي تاريخ هفته هاي منو يك هفته جلوتر ميزنه حالا هفته زايمان سزارين رو حساب چي 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم...من سونوگرافیم دو هفته بیشتر نشون میده اما دکترم میگه تاریخ پریودی و سونو ۱۲ هفته از همه دقیقتره و طبق اون برام تاریخ زده...میگه ممکنه وزن بچه بیشتر باشه و سنشو بیشتر از هفتش نشون بده

معمولا میگن سونو ان تی تو حدود دوازده هفتگی دقیقترین سونو هست و براساس اون تاریخ سزارین رو محاسبه میکنن دکتر من که اینطور حساب کرد

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
سلام عزیزم...من سونوگرافیم دو هفته بیشتر نشون میده اما دکترم میگه تاریخ پریودی و سونو ۱۲ هفته از همه ...

اخه دكتر دوستم بهش گفته سونوگرافي اخر مهم تره چون براساس وزن و قد و رسيدگي بچس

معمولا میگن سونو ان تی تو حدود دوازده هفتگی دقیقترین سونو هست و براساس اون تاریخ سزارین رو محاسبه می ...

خوب اونطوري سونو ntمن چند روز جلوتر ميگفت اگه بخان دقيق باشن چرا رو حساب همون پريود نميگن

خوب اونطوري سونو ntمن چند روز جلوتر ميگفت اگه بخان دقيق باشن چرا رو حساب همون پريود نميگن

نمیدونم عزیزم اتفاق واسه من دقیق بود شاید سونوگرافت خوب نبوده من واسه ان تی جای خیلی خوب رفتم و از چند هفته قبل وقت گرفته بودم معمولا سونوهاش دقیق هستن

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

منم بر اساس سونو گرافي دو هفته جلوترم 

دكترم تاريخ زايمان رو بر اساس اولين سونو داده ولي من همش ميترسم زودتر بشه

ميگن سونو هفته رو بر اساس وزن و درشتي بچه ميگه حالا نميدونم كدوم درستتره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕