2777
2789
عنوان

بی عدالتی سازمان سنجش

153 بازدید | 14 پست

با اینکه یک ماه به برگزاری نوبت اول کنکور مونده سازمان سنجش میگه پشت کنکوریا باید ۶درس یازدهم رو امتحان بدن در صورتیکه اموزش و پرورش و دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی و اقای عظیمی راد گفتن که فارغ التحصیلان۴۰۳ نیاز به ایجاد سابقه یازدهم ندارن

لطفا کارزارشون رو امضا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا مریضن 

آه کنکوریا بگیرتشون ان شاالله به حق این شب عزیز

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بعید میدونم دیگه تاثیرگذار باشه کارزار امضا کردن .. یه بار کل یازدهم رو بر میگردونن .. بعید نیستا! دیگه مجبوریم بخونیم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من نمی بخشمشون

شب قدره و فردا عید خدا خودش می بینه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
بعید میدونم دیگه تاثیرگذار باشه کارزار امضا کردن .. یه بار کل یازدهم رو بر میگردونن .. بعید نیستا! د ...

عدالت نیس یک ماه و نیم فکر میکردن که یازدهم نیست کتاب ندارن کلاس که ثبت نام نکردن خیلی عقبن نسبت به دوازدهمیا

عدالت نیس یک ماه و نیم فکر میکردن که یازدهم نیست کتاب ندارن کلاس که ثبت نام نکردن خیلی عقبن نسبت به ...

درسته همه اینا .. ولی میگم که بعید میدونم تاثیرگذار باشه .. من خودمم پشتم و معترض ولی تاثیری نداره 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

درسته همه اینا .. ولی میگم که بعید میدونم تاثیرگذار باشه .. من خودمم پشتم و معترض ولی تاثیری نداره

چرا نشه اصل کاریا موافق کردن تصویب شده

این همه جلسه نباید به همین راحتی از دست بره

باورت میشه خود سخنگوی دولت هم اعلام کرده که یازدهم برای پشت کنکوریا حذفه

چرا نشه اصل کاریا موافق کردن تصویب شدهاین همه جلسه نباید به همین راحتی از دست برهباورت میشه خود سخنگ ...

اره میدونم مصوبش رسمی هم اومد نمیدونم یهو چی شد اینجوری شد