2777
2789
ماونایی یعنی چی عزیزم

ماورایی یعنی همین مشکل همزاد و طلسم و این چیزا حتما برو پیش این سید برات کاری انجام بده همزاد دور کردن کار هر کسی نیست خیلی سخته همش چوب لای چرخت میزاره خطر از بیخ گوشت رد میشه اگه بتونه دور کنه همزادتو یعنی کارش خیلی درسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم منجر به ازدواج میشه تعبیر خوابهایی که میگی ازدواجه

ان شاءالله 

چون واقعا دلم ازدواج میخواد

ببخشید من یه خواب دیگم دیدم

توش اینجوری بود که تو یه باغ بودم

یه عالمه گل سفید و قرمز روی درخت ها زده بود

انگار شبیه گل پیچک که از درخت رفته بود بالا زده بود

با خودم تو خواب گفتم اگه تونستم گل قرمز بالا رو بکنم یعتی با عشقم ازدواج میکنم

و در کمال ناباوری تونستم بچینم گل رو

یکم جلو تر گل سفید هم بود که یادم نیست اونم کندم یانه

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

ماورایی یعنی همین مشکل همزاد و طلسم و این چیزا حتما برو پیش این سید برات کاری انجام بده همزاد دور کر ...

راستش گفت ۵ ملیون باید بدی گفت ۵ تومنو برا خودم نمیخوام فلان برا همزاد بندی لازمه فلان منم جور کردم دادم الان ۱۰ روزه زنگ میزنم میگه کاره سخته به این زودی تموم نمیشه صبر کن به نظرت درست میگه اگه این همزاد ها از بین نره چی میشه یعنی چی خطر از بیخ گوشت میره واضح توصیح بده ممنون 

دو شب پیش خواب دیدم ،زیر بند وسطی تک تک ناخونام ،با پوست می کندم بعد چیزی حالت مروارید خارج می کردم ...

انگار خیلی دوست داری همسرت بهت توجه کنه و قدردان زحماتی که برای زندگیت کشیدی باشه فکر میکنی همسرت قدرتو نمیدونه و توجه کافی ازش دریافت نمیکنی یه تعبیرش هم میتونه این باشه که تو به خاطر همسرت به خانواده خودت مثلا خواهر وبرادران پشت کردی ولی یه نفرشون خیلی برات عزیزه نمیتونی کنار بزاریش

راستش گفت ۵ ملیون باید بدی گفت ۵ تومنو برا خودم نمیخوام فلان برا همزاد بندی لازمه فلان منم جور کردم ...

راست میگه دور کردن همزاد خیلی سخته اگه بتونه که عالیه همزاد دائم واست مشکل به وجود میاره یه خطراتی برات پیش میاد ولی به خیر میگذره مثلا آب داغ میریزه روت تو خیابون کم میمونه ماشین بزنه بهت ولی نمیزنه این مدل اتفاقا دور و بریات ازت دور میشن تنها میشی 

راست میگه دور کردن همزاد خیلی سخته اگه بتونه که عالیه همزاد دائم واست مشکل به وجود میاره یه خطراتی ب ...

وای من همینجوری هستم همیشه همیشه اعتباری و پر استرس هیچکی اطرافم نیس همه بدون علت تنهام میزارن باهام دعوا میکنن یعنی از همونه اخه هی زنگ میزنم به اون سید میگم دوروغ میگی زود کارمو انجام بده اونم میگه طول میکشه

عزیزم این خوابم بی زحمت تعبیر کنم برات آیت الکرسی میخونم .

دیشب خواب دیدم منو شوهرم رفتیم پارک ما کباب درست کردیم من یه دختر عمو دارم حامله هس به شوهرم گفتم دختر عموم اون طرف پارک نشسته این کباب رو ببرم به اون بدم شوهرم گفت نبر من اسرار کردم بردم اون طرف پاک چند نفر لات دنبال من کردن من نتونستم کباب بدم دویدم اومدم سمت شوهرم بع یه آقایی اومد طرف من خواست تو صندلی پیش من بشینه همین که خواست نزدیک من بشینه من بلند شدم اون مرد با صندلی افتاد زمین منو شوهرم خیلی ترسیده بودیم بعد از پارک اومدیم بیرون 

عزیزم این خوابم بی زحمت تعبیر کنم برات آیت الکرسی میخونم .دیشب خواب دیدم منو شوهرم رفتیم پارک ما کبا ...

این خوابت هم تعبیرش به همزادت ربط داره میخواد مانع ارتباطت با شوهرت بشه دائم دوری و جدایی میندازه

وای من همینجوری هستم همیشه همیشه اعتباری و پر استرس هیچکی اطرافم نیس همه بدون علت تنهام میزارن باهام ...

دعا نویس باید چند تا بهت دعا بده همراهت باشه باهاش غسل کنی اگه چیزی بهت نده قابل اعتماد نیست چون فقط خودت میتونی اونو از خودت دور کنی طبق دعاهایی که دعانویس میده اعمالشو خودت باید انجام بدی

تعبیر این خوابت حاجت رواییه عزیزم

یعنی ممکنه دقیقا با همین پسره که کات کردم ازدواج کنم

چون تو خواب اون تو دلم بود

ببخشید شما چجوری انقدر دقیق بلدین خواب تعبیر کنید؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/