2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نا امیدی بزرگترین گناهه از رحمت خدا نا امید نباش وقتی امیدت فقط به خدا باشه خدا هم واست میسازه

امیدم به خدا هست .یقین دارم تا اون نخاد اتفاقی نمیفته اصلا ولی دیگه مثل سابق نیستم قبلا ذکر میگفتم انواع دعا سوره نماز ، چله ،نذر و.... دیگه گذاشتم کنار انگیزه ندارم. همین نماز برام مونده . 

بفرما عزیزم

خواب دیدم منو مادرو خواهرم رفتیم پیش دعا نویس که به شوهرم دعا بنویسه دعا نویس تو یه جاییدمثل زیر زمین بود اونجا من چکه آب رو‌ شنیدم گفتم چیه اون دعا نویس گفت هیچی بی حکمت نیس حتی این چکه آب  بعد گفت بعد شلوارمو کشید به پشتم نگاه کرد منم و مادرم ناراحت بودیم من از یه پنجره یخی اومدم بیرو مانتوم‌ رو بپوشم دیدم پر از روغن شده دستمال پیدا کردم میخواستم پاک کنم خواهرم صدا زد رفتم گفت این مرد دوتا دعا نوشته از ما پول زیادی میخواد در حال بحث بودیم با دعا نویس که بیدار شدم 

ازدواج فقط قسمته اگه قسمتت با این پسره باشه زمین بیاد آسمون آسمون بیاد زمین جور میشه اگه قسمتت نباشه ...

مرسی عزیزدلم

ان شاءالله 

چندین شبه همش خواب میبینم انگشتر دستم میکنم

اونم حلقه ازدواج

نمیدونم دیگه

بنظرتون این خاستگار منجر به ازدواج هم میشه؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

بله عزیزم

دو شب پیش خواب دیدم ،زیر بند وسطی تک تک ناخونام ،با پوست می کندم بعد چیزی حالت مروارید خارج می کردم میدادم به همسرم ،خون هم همین طور می ریخت بیرون ، به انگشت آخری رسیدم هر چی کندم چیزی زیرش نبود 

تعبیرش چی می تونه باشه ؟

😐🤷🏻‍♀️
خواب دیدم منو مادرو خواهرم رفتیم پیش دعا نویس که به شوهرم دعا بنویسه دعا نویس تو یه جاییدمثل زیر زمی ...

عزیزم اگه قبلا از دعانویس دعا گرفتی همه رو بریز تو آب روون بره باعث سنگینی و مشکل شده برات اگر هم تا حالا دعا نگرفتی کسی برات دعا گرفته که باعث مشکل بین تو و شوهرت شده کلا مشکل داری و ماورایی هم هست کثیفی لباست یعنی آلودگی ماورایی داری

مرسی عزیزدلمان شاءالله چندین شبه همش خواب میبینم انگشتر دستم میکنماونم حلقه ازدواجنمیدونم دیگهبنظرتو ...

بله عزیزم منجر به ازدواج میشه تعبیر خوابهایی که میگی ازدواجه

عزیزم اگه قبلا از دعانویس دعا گرفتی همه رو بریز تو آب روون بره باعث سنگینی و مشکل شده برات اگر هم تا ...

میگم من با یه سید حرف زدم خیلی خدا شناسه گفت برات طلسم کرون همزاد داری باید همزاد هاتو ببندی