2777
2789
ببخشید من دیشب خیلی زیاد خواب دیدمخیلییییخواب دیدم یه جا شیشه تو پام رفت و میسوخت و از پام خیلی کم خ ...

سلام عزیزم خیره ان شالله در مورد خواب اول یه مشکل یعنی ناراحتی برای برادرت پیش میاد که ممکنه شما رو هم آزرده کنه خواب دوم خونه تعبیرش اینه که موقعیت متزلزلی داری یعنی انگار دائم ترس و واهمه داری می‌ترسی به اون چیزی که تو دلت هست نرسی کلا از آینده می‌ترسی بدبین هستی و خواب لباس خیلی خیره صاحب حرمت و اعتبار میشی بین دیگران و موقعیت خوبی برات پیش میاد ممکنه خواستگار برات بیاد

سلام عزیزم خیره ان شالله در مورد خواب اول یه مشکل یعنی ناراحتی برای برادرت پیش میاد که ممکنه شما رو ...

مرسی گلم

ببخشید از کجا متوجه شدین ممکنه مشکل برا برادرم پیش بیاد خدایی نکرده؟ یعنی کجای خوابم اشاره شد؟چون داداشم اصلا تو خواب نبود

چطور رفع کنم؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خیره ان شالله در مورد خواب اول یه مشکل یعنی ناراحتی برای برادرت پیش میاد که ممکنه شما رو ...

دقيقا درمورد آینده بشدت نگرانم

هم نگران و هم هیچ کاری نمیکنم

کار میکنم

ولی نه به اندازه نگرانی هام

حقیقتش با دوست پسرم که ۵ سال باهم بودیم تازگی جدا شدم

ضربه بدی خوردم

یبار خواب دیدم این پسر خونمون اومده بود و ازدواجمون جور شده بود و داشت میگفت کلید این ازدواج رو از خونه برادرش پیدا کرده

یا مثلا خواب میدیدم مادرش اومده خونمون سر سفره نشسته ولی ناراحته انگار

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

مرسی گلمببخشید از کجا متوجه شدین ممکنه مشکل برا برادرم پیش بیاد خدایی نکرده؟ یعنی کجای خوابم اشاره ش ...

تعبیر زخم پات مشکل برای برادرته نگران نباش به نیت برادرت صدقه بده رفع میشه

دقيقا درمورد آینده بشدت نگرانمهم نگران و هم هیچ کاری نمیکنمکار میکنمولی نه به اندازه نگرانی هامحقیقت ...

ان شالله بخت خوبی قسمتت میشه نگران نباش تعبیر خواب آخرته اشاره به این داره که صاحب عزت و احترام میشی ان شالله 

ازدواج فقط قسمته اگه قسمتت با این پسره باشه زمین بیاد آسمون آسمون بیاد زمین جور میشه اگه قسمتت نباشه جور نمیشه فقط بسپار به خدا ازش بخواه بهترین بخت و بالین رو قسمتت کنه

برای منم دعا کنید. برای خودم اینقدر دعا کردم نتیجه نگرفت اعتقادم ضعیف شده

عزیزم نا امیدی بزرگترین گناهه از رحمت خدا نا امید نباش وقتی امیدت فقط به خدا باشه خدا هم واست میسازه