برای زبانم کلی درس خوندم و نمرم هم خیلی بالا شد توی ترم های بالای زبان هستم و حتی معلمم کلی ازم تعریف کرده بعد کلی مامانم تعریفمو کرد و داداشمم گفت خیلی خوبه بعد بابام بهم گفت اینجا نخونی هم بهت بیست میده خیلی ناراحتم کرد و کلی گریه کردم خیلی بی ملاحظه است . خودم میخوام دیگه نگاشم نکنم شما میگین چیکار کنم ؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕