2777
2789
عنوان

کارای عیدتون تموم شد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کارام تموم الان میخوام سفره بچینم 

تخم مرغ هم رنگ کردیم انشاالله که سال خوبی برای همه باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

همه چی اوکیه سفرم امادس 

خرید نکردم قصدشم ندارم

سرویس بهداشتی رو صب میشورم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من بااینکه بیمارم همه کارهامو کردم ولی خب نرسیدم ک ارایشگاه برم و لباس هم نگرفتم فقط کیف و کفش خریدم ....سفره هفت سین هم چیدم ولی ناقصه صبح تکمیلش میکنم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ما تو عمرمون هفت سین نچیدیم😂مسخره بازی

من هر سال حتی تو سفر هم باشم هفت سینم به راهه. حتی یادمه کنار دریا هفت سینمو چیدم. بقیه مسافرا اومدن عکس گرفتن باهاش. امسال اولءن سالیه که تا این موقع هیچ کاری نکردم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چرا؟.... منم هیچکاری نکردم.. هیچچچچ... حتی خونه جارو نزدم. ھر سال هفت سینم از دو شب قبل عید ب راه بو ...

چقد مثل منی تووووو 

من خونمو یه کوچولو تمیز کردم 

سفره نچیدم رابطه ی منم با شوهرم شکرابه 

بخاطر همین نرفتم وسایل هفتسینو بخرم 🤦‍♀️ 

کلی از کارام مونده با بچه کوچیک کهذخیلیم اذیت میکنه تازه ازشیر گرفتمش خیلی سخته

با بچه خیلی سخته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند