2777
2789
عنوان

خانوما بدن چقدر تو ازدواج مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل ازدواج لاغر بودم ولی سین.ه و باس.ن  داشتم بعد زایمان تپل شدم بیشتر هم تو ناحیه سی.نه و با.سن  خودم میگم لاغر کنم شوهرم میگه ن توروخدا همین جوری عالیه فک کنم موقعی ک لاغر بودم دوست داشت تپل بشم ولی ب روم نمیاورد

مهم نی به نظرم این همه زن متاهل دورمون یا بیرون کدومشو خوش هیکلن هیچکدوم اگر هم باشه خیلی کمه

اکثر آدما هیکل معمولی دارن

بدشم مردای ایرانی یا قدشون کوتاهه یا هیکلشون زشته پس بیخود میکنن دنبال خوش هیکل باشن

متاسفانه خیلی..من خاستگار خوبان به همین دلیل رفتن..

خواستگار که بدن و نمیبینه چطور رفتن.من بعد از ازدواج همسرم میگفت اصلا فکرشم نمیکردم همچین چیزای خوب خوبی رو زیر حجابت قایم کرده بودی،🤣

مهم نی به نظرم این همه زن متاهل دورمون یا بیرون کدومشو خوش هیکلن هیچکدوم اگر هم باشه خیلی کمهاکثر آد ...

خب آخه نی نی سایت خیلی عجیبه 

همه میگن ما خیلی رو فرم و خوش اندام هستیم

منکه خانومای متأهل خیلی کم خوش اندام دیدم همه معمولی هستن

فکر میکنم همین معمولی ها اونقدر شوهر ازشون تعریف میکنه اعتماد به نفس میگیرن 

خیلی هم خوبه اتفاقا

لطفاً برای من دعا کنید 😍