2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیست که منم نویسنده ام ۱۰ تا رمان نوشتم۵ تاش بهترین کتاب سال شدنببین فقط خلاقیت و صبر می‌خواد چ ...

اصفهانم ولی نمی‌دونم چطور شروع کنم از طرفی شنیدم نشر اون خیلی دردسر داره و اجازه نمیدن میشه یکم منو راهنمایی کنید

برای چیزی که میخوای تلاش کن بهش میرسی 

من نویسنده ام 

اگه سوالی داشتی بپرس کمکت کنم عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

سلام نویسنده هستم از اپلیکیشن طاقچه میشه دانلود کرد خوشحال میشم کتابمو بخونید لذت ببرید ممنونم اسم کتاب رمان روبروی مرکز خرید 

انتشاراتم آرنا .

کلاس نویسنده کی رفتم شاهین کلانتری 

موفق باشید 

لااف از سخن چو در توان زد- آن خشت بود که پر توان زد  یکدسته گل دماغ پرور از خرمن صد گیاه،بهتر
برای چیزی که میخوای تلاش کن بهش میرسی من نویسنده ام اگه سوالی داشتی بپرس کمکت کنم عزیزم

چطور شروع کردین در چه زمینه ای می‌نویسم آیا منبع درآمد خوبی هستن و نشر کتاب ها سخته یا نه ؟

برای چیزی که میخوای تلاش کن بهش میرسی من نویسنده ام اگه سوالی داشتی بپرس کمکت کنم عزیزم

چطوری باید یه کتابی ک نوشتیمو چاپ کنیم در واقع میخوام بدونم دقیقا چه مراحلی رو باید طی کنم

کاربری دست دو نفره دوستان

اصفهانم ولی نمی‌دونم چطور شروع کنم از طرفی شنیدم نشر اون خیلی دردسر داره و اجازه نمیدن میشه یکم منو ...

جهاد دانشگاهی خیابان شهدای خاجو داره دوره های نویسندگی و فیلمنامه نویسی برگزار میکنه 

به جز اون دانشگاه سپهر تو خورزوق جاده شاهینشهر کارگاه های آزاد فیلمنامه نویسی داره 

چطور شروع کردین در چه زمینه ای می‌نویسم آیا منبع درآمد خوبی هستن و نشر کتاب ها سخته یا نه ؟

نویسندگی تو ایران به جز فیلمنامه نویسی درآمدی نداره. اونم سالها تلاش میخاد 

خب ۲۵ که سنی نیست خیلی از نویسنده ها تو سن بیشتر از این اولین نوشتشون چاپ شد یا شاهکارشون برای سنی پیری بوده واقعا چی میشه که اول راه حس میکنیم دیر شده؟خودمم این طوری بودم

از بچگی به نوشتن خیلی علاقه داشتم و رمان مینوشتم 

رشته دانشگاهیمم ادبیات نمایشی هست 

الانم نمایشنامه تئاتر و فیلمنامه و کتاب رمان مینویسم 

نویسندگی درامد زیادی نداره 

هرکاری سختی خودشو داره ولی خیلی سخت نیست 

چون خیلی از کار هارو میسپرید به خود انتشارات 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

چطوری باید یه کتابی ک نوشتیمو چاپ کنیم در واقع میخوام بدونم دقیقا چه مراحلی رو باید طی کنم

اول اثرتون رو باید بفرستید برای انتشارات 

تا محتوا بازنگری و برسی بشه 

اگه تایید کردن قرارداد میبندن باهاتون 

بعد از قرارداد متن خام تبدیل به کتاب میشه 

بعدشم ویراستاری و صفحه ارایی 

بعد ناشر براتون مجوز های لازم رو میگیره  

(مجوز و طراحی جلد رو بسپرید به انتشارات) 

اگه مجوز های لازم رو بگیرید باید شناسنامه کتاب رو تکمیل کنید و کتابتون میره چاپخونه برای چاپ