2777
2789
عنوان

چی بخورم پر بیاد

255 بازدید | 18 پست

خل شدم واقعا 

ماه پیش اورژانسی خوردم سر موعد پر شدم 

این ماه هنوز نیومده رابطه پر خطر فقط یک روز مونده به موعد پر داشتم که تخمک گذاری نبوده 

از دیروز زعفرون و اویشن خوردم هنوز انگار نه انگار 

الان 32 ام دوره است 

یک چی بگید زودتر پر بیاد 

ابغوره ناشتا

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن دختر من چن سری اورژانسی خوردم پریود هام به هم ریخت بیچاره شدم الان دو ساله مثه ا م پری نمیشم از دو هفته قبا پری خونریزی دارم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من چی بگم دوماهه پر نشدم. دکترمم میگه امپول نزن

باردارم نیستم.

دوس داشتم مامان بشم.پلی کیستیکم و دکتر گف فولیکولی نیس.از ابان اقدام کردم و دوم فروردین بعد چهارده روز تاخیر دو خطه شد.خدایا شکرت.همه دوستامو ک نینی میخان شگفت زده کن .  ... .. .دعاکنید پسرم سالم بیاد بغلم و مشکلاتی که در بارداری برام پیش اومده انشالله بزودی تموم بشه.ممنون.
نکن دختر من چن سری اورژانسی خوردم پریود هام به هم ریخت بیچاره شدم الان دو ساله مثه ا م پری نمیشم از ...

به غلط کردن افتادم 

ماه پیش کاندوم یک دفعه پاره شد بعد تخمک گذاری بود مجبور شدم بخورم 

یادت هست تقریبا طولانی ترین مدت تاخیر پر کی بوده

اگه اون رابطه قبل پر نبود اصلا برام مهم نبود 

شیروخرماهم شنیدم خوبه

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه

منم ای ماه دوهفته تاخیر داشتم یه قاشق پرزرشک.نصف قاشق رازیانه. ده تا دونه گل ختمی.یه کمم آویشن تو قوری ریختم و چهار لیوان آب جوش گذاشتم روبخاری یه ساعت دم کشید. هر دوساعت یه لیوان خوردم و دوروز بعدش پری اومد

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
به غلط کردن افتادم  ماه پیش کاندوم یک دفعه پاره شد بعد تخمک گذاری بود مجبور شدم بخورم  ی ...

من کلا تاخیر ندارم.نمیذارمم به تاخیر برسه همون موقع ۴تا ال دی میخورم.همینجوری رحم بچاره مو اذیت کردم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲