2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی می‌آید یک لحظه

85 بازدید | 14 پست

من کنکور دارم بعد امشب ک شب قدره بنظرتون من بیدار بمونم درس بخونم و فقط روزه بگیرم فردا رو قبوله یا حتما باید اعمال شب قدر رو انجام بدم ؟

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر درس بخون یه کوچولو هم دعا کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اگر میتونی ۱ ساعت وقت بزار نماز بخون و دعا کن

نماز فقط میگم همون نماز صبح چون درسام عقبه یکم بالاخره این هم علمه و هم اینکه بیدارم شب رو ثواب داره ؟

نماز فقط میگم همون نماز صبح چون درسام عقبه یکم بالاخره این هم علمه و هم اینکه بیدارم شب رو ثواب داره ...

والا دیگه نمیدونم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

عزیزم احیای شب قدر کلأ مستحبه. اگه فکر می‌کنی به مطالعه فردا نیاز داری میتونی بخوابی. ولی اگه حس خوب ...

من چون درسام خیلی عقبه میخواستم امشب رو فقط درس بخونم باقی شب ها اعمال خود شب قدر رو انجام میدم مشکلم فقط با امشب ک اگر مشکل باشه اونم حاضرم درس نخونم

من چون درسام خیلی عقبه میخواستم امشب رو فقط درس بخونم باقی شب ها اعمال خود شب قدر رو انجام میدم مشکل ...

مشکل که نیست کلأ مستحبه. اتفاقاً شب ۱۹ احتمالش کمه. با خیال راحت به درست برس. الاعمالو به نیت. خدا و فرشتگان میبینن که دلت میخواد احیا بگیری حتما ثوابشو برات می‌نویسن. انشاالله موفق باشی 

مشکل که نیست کلأ مستحبه. اتفاقاً شب ۱۹ احتمالش کمه. با خیال راحت به درست برس. الاعمالو به نیت. خدا و ...

مرسی قربونت برم❤️

اعمال شب قدر واجب نیست مستحب 

ولی امشب دو رکعت نماز بخون خیلی ثواب داره بعد از حمد 7 تا قل هوالله در هر رکعت بعد اخرم 70 تا استغفرالله

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت