2777
2789

بابا فردا عیده یکم انرژی مثبت یکم شوخی و خنده ‌.عکس هفت سین ..همش غر و ناله .خیالتون راحت با این حرفا هیچی درست نمیشه.رسوم ایرانی هم برای من الویت داره به مناسبت های دیگه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هر سال نزدیک عید شروع میکنن انرژی های منفیتون برای خودتون نگه دارید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اهاا حالا شدد😁

از ولادت امام حسن تا همین دیروز همه جا شادی و جشن بوده

الانم حرمت شب قدر رو دوست داریم رعایت کنیم از شناسناممون ایرانی بودن در آومده؟

میخوای شادی کنی بکن نمیخوای نکن 

ولی باخودت صادق باش😏

🎀😶

نمیدونم چرا مناسبت های روز پدر و مادر و همسر و ولنتاین سایت جوش اینجوری نیست

انگار خصومت شخصی خاصی دارن با نوروز

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

دقیقا هر سال نزدیک عید شروع میکنن انرژی های منفیتون برای خودتون نگه دارید

ای گفتی هنوز هیچی نشده تاپیک زدن کیا عیدشون زهرمار شده کیا عید براشون معنی نداره😐دلم میخواد یه سریا و خفه کنممم

نمیدونم چرا مناسبت های روز پدر و مادر و همسر و ولنتاین سایت جوش اینجوری نیستانگار خصومت شخصی خاصی دا ...

وای فکرکردم فقط من این حس و دارم .همون قشر خاص هستن که تو سایت زیادن 😶

آره بخدا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای فکرکردم فقط من این حس و دارم .همون قشر خاص هستن که تو سایت زیادن 😶

جدی افکارشون طالبانیه 

خودشون از هر ۱۲ ماه ۱۰ ماهش تو عزا و غصه هستن میخوان به زور این دو سه روزم از ما بگیرن

خب هر غلطی میخواین بکنین چرا مثه وحشیا میپرید سر مردم

انگار اینا بگن ما عید نداریم مردم بساط سفر و تفریحشون و عید دیدنیا و سفره ۷ سینشونو جمع میکنن🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

ای گفتی هنوز هیچی نشده تاپیک زدن کیا عیدشون زهرمار شده کیا عید براشون معنی نداره😐دلم میخواد یه سریا ...

هر مناسبت ایرانی ک میشه بعضی نی نی سایتی ها فشاری میشین خب عزیزان من برید بشینید تو آب یخ مگ با اینکارا این جشن ها از بین میره 

راستی اسی سال نو مبارک🎉🎉🎊🎊

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد