2777
2789
عنوان

❌فقط آقایان لطفا❌

286 بازدید | 31 پست

یه مدت طولانی هست احساس میکنم یه رگ تو بیضه ام ورم کرده کمه خیلی نیست ولی بیضه چپم انگار به طرز عجیبی درد داره وقتی دست میزاری درد داره نمیدونم چرا گفتن واریکوسل هست من خودم تحقیق کردم واریکوسل درجه 3 هست انگار چون خیلی کمه ولی خب بعضیا بهم گفتن حتما برو دکتر یه وقت مشکل بارداری و این چیزا ایجاد نشه بعدا اگه الان نرم دیر میشه یعنی؟ 

میترسم عمل بخواد نمیدونم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عملم بخاد بیهوشی دیگ یا بی حس

میترسم عمل کنم مثل سابق نشم دیگه

بعدم نزدیکانم حالا پیش خودشون چه فکری می‌کنند آیا من دوستام انقدر مسخره کردن گفتن از بس زیاد استمنا میکنی ولی من اینجوری نیستم

واریکاسل به مرور گریدش بالا میره و بعد مدتی کاملا بافت و از بین میبره. و البته ک درجه بالا اون باعث ناباروری میشه

حتما عمل کنید که بعدا مشکلی براتون پیش نیاد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کاش یع سایت مردونه هم بود میرفتین اونجا دور هم از درداتون میگفتین

آره بخدا منم خجالت میکشم اینجا گفتم ولی خب چاره چیه دیوار آگهی گذاشتم پاک میکنن اسنپ دکتر فقط یه قرص تجویز میکنه یهو ویزیت رو میبنده خب چکار کنم

واریکاسل به مرور گریدش بالا میره و بعد مدتی کاملا بافت و از بین میبره. و البته ک درجه بالا اون باعث ...

الان چند ساله همینجورم مشکلی که نداشتم ولی خب هم از طرفی خجالت دارم هم از طرفی میترسم عمل کنم هم میترسم بعدا یه وقت نابارور بشم خدای ناکرده

الان چند ساله همینجورم مشکلی که نداشتم ولی خب هم از طرفی خجالت دارم هم از طرفی میترسم عمل کنم هم میت ...

چند ساااال؟

پسر خوب برو یه دکتر متخصص خوب تو شهرتون ببین چته 

اگه تهرانی تا یه دکتر معرفی کنم