2777
2789
عنوان

مادرشوهری که قهر کرده

667 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها نمیدونم چیکار کنم من با مادرسوعرم توی یه خونه زندگی میکنم اونم توی یه اتاق درواقع خونه مال همسرمه و مادرشوهرم تا مرگس با ماعه روزهای سختی دارم 

دیشب بچم گیر داده بود به باباش کع مارا ببر بیرون خلاصه همسرم گفت اماده شو بریم هرچیم به مادرشوهرم گفتیم نیومد مام رفتیم یع دور زدیم و اومدیم  از دیشب با من قهرع و با من حرف نمیزنه کلا جوابم را نمیده میگم سلام جواب نمیده هیچی که هیچی شام پختم نمیخورع 

نمیدونم چیکار کنم فردا عیده اما خونه ما انگا عزا گرفتن  از بس مادرشوهرم صورتش کشیده بع هم بچم میگه چرا اینجورع نمیدونم چی بگم جوابش نمیدونم چیکار کنم میدونم فردام اشتی نمیکنه باهام هیی دل شوهرم و بچم خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیشب فقط به خودم لعنت میگم ، میگم کاش من نمیرفتم اون منا به چشم هوو خودش میبینه

متوجه شده بهش اهمیت میدید این رفتارو می‌کنه . من باشم کار خودمو میکنم نادیده میگیرمش

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

هرچقدرم اهمیت ندم فک کن یه نفر خونه هست که عین برج زهرمار نشسته و دهنش کج کرده و حرف نمیزنه کلا جوو ...

جو خونه رو تو باید تعیین کنی نه اون.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
متوجه شده بهش اهمیت میدید این رفتارو می‌کنه . من باشم کار خودمو میکنم نادیده میگیرمش

منم نادیده میگیرم اما زندگیم ریخته بهم ، در واقع زندگی خوبی ندارم  قصد جدا شدن دارم 

پسرش که مامانش میبینع حالش بد میشه ، بچمم بیچاره

بچه رو با شوخی و بازی سرگرم کن. یه فیلم شاد بذار با هم ببینید. به شوهرت هم بگو مادرت مشکلی داره؟ وادارش کن باهاش حرف بزنه شرمندش کنه که چشم یه بیرون رفتن تو رو نداره. عصبانی بشه و ببینه طرف بی منطقه ناراحتیشم کم میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.