2777
2789

اثر چه کسی هست؟

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درچ مورده

یکمی طولانیه

بخشی از کتاب رو می‌زارم براتون قسمت باشه میخونید

جریان شب قدر چیه ؟ به زبون ساده توضیح بده...

باشه چشم...ببین...

شب قدر سه شب هستش .

شب ۱۹ ماه رمضون و ۲۱ ماه رمضون و ۲۳ ماه رمضون.

تو شب ۱۹ مقدرات نوشته میشه.

تو شب ۲۱ مقدرات بازبینی میشه و در صورت لزوم کمو زیاد میشه .

و تو شب ۲۳ امام زمان زیرشو امضاء میزنه و این چیز برای تو مقدر میشه.شاید بگی مقدرات یعنی چی ؟

ببین...

مقدرات به این معنی هستش که:

تموووووووووووووووووووووووووووووووم اتفاقاتی که از ۱۹ ماه رمضون امسال تا ۱۹ ماه رمضون سال بعد

برات اتفاق میوفته برات نوشته میشه.

مثل این اتفاقات :

دوست خوب....فرزند دار شدن....خرید خونه..ازدواج...خرید ماشین...زیارت فالن امام...کربال رفتن...سوریه

رفتن...خواستگاری....زن خوب...شوهر خوب...درست کردن فلان اخلاق...ورود به فلان جمع ... دفع شدن

فلان بلا...امتحان شدن....اتفاق مثبت یا منفی ...مرگ فلان عزیز...و همه چی...

کلا همه چی...

همه چی برات نوشته میشه.

ولی اینکه چی برات نوشته بشه خیلی مهمه

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
پیام بالامو بخون عزیزمتوفیق بشه کتاب رو هم میخونی🤍🥰

هر چی گشتم کتابش پیدا نکردم هقق

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

مطمئنی؟اسم کتاب رو بنویس آخرش هم بنویس رضا داداشی

باشه عزیزم 

مرسی عزیز دلم واقعا نیاز داشتم الاهی تو این شب به تک تک ارزوهای قشنگت برسی 😍💞

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

من به درکش رسیدم ،شما فهمیدین یا هم خودتون به نفهمیدن زدین یا اصلا کلا نفهمیدی !! چه جالب زدی مسیر نور ولی درکش هم برس فقط اسمش بر ندار گاهی وقتی غرق در [نور مسیر] روبروت میشی فراموش میکنی که شاید پشت به آفتاب کردی

که شاید دنیای واقعی دقیقا پشتت باشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من به درکش رسیدم ،شما فهمیدین یا هم خودتون به نفهمیدن زدین یا اصلا کلا نفهمیدی !! چه جالب زدی مسیر ن ...

وقتی تو سایت زنونه می‌چرخی جنبتو ببر بالا

خیلی مومن و مقید هستی تو تاپیک های ج..نسی شرکت نکن

درضمن همونجا می‌تونستی جوابمو بدی لازم نبود بیای تو تاپیکم

در آخر یاد بگیرید عجب نداشته باشید🫴🏻

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
وقتی تو سایت زنونه می‌چرخی جنبتو ببر بالاخیلی مومن و مقید هستی تو تاپیک های ج..نسی شرکت نکندرضمن همو ...

تاپیک ها جنسی من ورود نمیکنم اون تاپیک هم ترکید بحث نماز پای سجاده بود ک شما گفتین فهممیدین خودتون چی گفتین!! پای سجاده گفتم دور شدی دور نشو ،پای سجاده نمیدونین چیه!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.