2777
2789
عنوان

شوهر هیچی واسه عید نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 91 پست
عزیزم برو بخر حرف های شوهرتو ول کن بگو میخرم ولی نمیزارم جلو کسی برا خودمون میخرم دیگع سالی یباره هی ...

بخرم واسه خودم؟؟میخام چیکار وقتی نه میذاره جایی بریم نه کسی بیاد. من مشکلم عید و مهموناس که اونم میگه نمیذاره کسی بیاد 

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هم بگیریم،،برا خودمون میگیریم،،دیگه نمیرسه به مهمون آجیل بدیم😅

الان آجیل مخلوط خوب کیلویی 870

من از فروشگاه پایین خونمون گرفتم 

البته که برای خودم کلا یه مدل میخرم ولی برای پذیرایی عید همین مخلوط ها خوبن

الان آجیل مخلوط خوب کیلویی 870 هستیکم شیرینی هم میخریدی با حدود دو میلیون راحت هم شیرینی داشتی هم آج ...

میدونم نذاشت دیگه 

من جات بودم میخریدم یه چک ازش میگرفتم برای ماه دیگه برم نقد کنم

یعنی چی؟ اون که نمیگه نداره میگه نمیخریم جایی هم نمیریم.

والا ما خودمون برا مهمون آجیل نمیگیریم با توجه ب درامدمون،،ولی مامانم که پولداره ندیدم برا مهمون آجی ...

آره خب هرجایی فرهنگ خودشو داره. شهر همسر من و فامیلشون خیلی تجملاتی ان اصلا میوه خالی رو قبول ندارن.منم فقط همین شیرینی و شکلات میخاستم بگیرم 

یعنی چی؟ اون که نمیگه نداره میگه نمیخریم جایی هم نمیریم.

فک کردم نداره و غرورش اجازه نمیده تو بخری چرا خب علت خاصی داره ؟ پارسال خریده رود ؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یعنی حبس هستی توی خونه؟ بیرون؟ گردش؟ خیابون؟ خونه پدر شوهر ؟

حبس چیه. تو گفتی فامیلش میشناسنش من گفتم نه اونا همیشه اومدن خونمون و من بهترین پذیرایی رو کردم اما قبلش همسرم با خریدای من مخالفت میکرد .فامیلاش از چیزی خبر ندارن. همسر منم اخلاقش وقتی پول نداره اینجوریه که شورشو در میاره واسه مهمون هیچی نمیگیره نمیذاره منم بگیرم

باز عیب نداره بخر بذار زندگیت جون داشته باشه من شوهرم برعکسه خودش نداشته باشه نمیذاره منم خرج کنم.

آره میخرم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم