2777
2789
عنوان

کسی یعنی نمیدونه مشکل منو

90 بازدید | 17 پست

من روز بیست سیکل انتقال جنین داشتم پریودام 30روزه اس دوم اسفند قاعده شدم الان امروز روز هشتمه احساس پریودی و درد در کشاله ران دارم و همین الان یه لک قهوه ای کم رنگ دیدم رو دستمال بنظرتون دارم پری میشم یا لانه گزینه خیلی ترسیدم 

احتمالا لانه گزينيه استراحت داشته باش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی میکنم گاهی می‌شینم می‌خوابم

پیاده روی برای چی؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️استراحت مطلق یعنی حتی برای عذرمیخوام دستشویی رفتن هم رعایت کنی مسافت کوتاهی بری..ای بابا 

با افتخار لرم❤️

پیاده روی برای چی؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️استراحت مطلق یعنی حتی برای عذرمیخوام دستشویی رفتن هم رعایت کن ...

آخه من دکتر گفت استراحت مطلق نداشته باش چون قرص استرادیول میخورم تحرک باید داشته باشم در حد نشستن و دراز کشیدن بودم آیت دوروزه پیاده رویی ده دقع تو خونه دارم 

آخه من دکتر گفت استراحت مطلق نداشته باش چون قرص استرادیول میخورم تحرک باید داشته باشم در حد نشستن و ...

اها عزیزم پس همون حرف دکترت رو گوش بده ولی من از نزدیکانم هرکس انتقال داشته استراحت مطلق داشتن همه بخاطر اون گفتم

با افتخار لرم❤️

اها عزیزم پس همون حرف دکترت رو گوش بده ولی من از نزدیکانم هرکس انتقال داشته استراحت مطلق داشتن همه ب ...

اره منم شنیدم ولی می‌گفت استراحت مطلق هم نباش ولی من پله نمیرم بالا توالت فرنگی استفاده میکنم