2777
2789

چند ماهه اقدام کردیم و نشده ، چند روز پیش پری شدم. دیشب خواهر شوهرم گفت بارداره . نمیدونستم اونام اقدام میکنن. همون ماه اول هم گرفته 🙁

خیلی خیلی غمگینم 🙁😭

بعضیا چقدر سریع و راحت به خواسته هاشون میرسن

همین خواهر شوهرم زندگی رو برای من زهر کرده بود با تیکه ها و دعواهاش . اینایی که به همه ظلم میکنن خدا چقدر زود خواسته هاشونو بهشون میده

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هر کسیو به یه شکلی امتحان میکنه عزیزم انشاالله سال دیگه این موقع بچه بغل همه چشم انتظار ها باشه مخصوصا شما 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

عزیزممم

منم ۵ماه اقدام بودم نشد تنبلی شدید دارم این دکتر اون دکتر بودم دیدم فایده نداره ولش کردم دکترو قرصو دارو رو

الان فقط بدون دارو رابطه دارم 

خدا بخواد بده میده نخوادم حکمتشو شکر

تو که بچه داری،ناراحتی نداره

حالا یکی دیگه هم گیرت میاد

اجاقتون ک‌کور نیست بخای ناراحت شی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هر ووقت خدا بخاد همون میشه 

بسپار ب خودش 

حاصل 6 تا بارداری من فقط یه بچه بود از دار دنیا دارم 

2 تا ش بعد زایمان مردند 3 تا سقط کردم 

پس هر وقت بخاد سالم بده 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

از کجا معلوم بچه ای ای خواهرشوهرت به دنیا بیاره صالح و خوب بشه؟همین زاییدن که نیست 

زود باردار شدن که هنر نیست شاید این بچه بد باشه براش یا بیمار بشه یا هزاران چیز دیگه

شاید خدا دیر تر بده ولی به تو بچه ی عالی و صالح یا  سالم یا نابغه بده

آینده را که نمیدونی

منم پارسال خیلی دلم شکسته بود خواهر شوهرم بارداری شو از من قایم کرده بود از ته دل ناراحت بودم ،خدا بعد دوسال معجزشو بهم نشون داد اردیبهشت فهمیدم باردارم ،انشالله خدا دامنتو سبز کنه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
تو که بچه داری،ناراحتی ندارهحالا یکی دیگه هم گیرت میاداجاقتون ک‌کور نیست بخای ناراحت شی

سر همین بچه اگه بدونی چه بلاهایی سر ما و بچه آورد همین خواهر شوهرم! انگار این بچه هووش بود . چه چیزا که نمیگفت ! نمیدونی چه روزایی سختی برای ما درست کرده بود ! هر روز من بعد زایمان فقط گریه بود ، تا ماه ها. فقط به خاطر کارهای این آدم. میخواستم دومی رو در آرامش بیاریم ، خاطرات بدو فراموش کنم

عزیزممممنم ۵ماه اقدام بودم نشد تنبلی شدید دارم این دکتر اون دکتر بودم دیدم فایده نداره ولش کردم دکتر ...

من دکتر بهم دارو داده ، هر ماه فولیکول غالب دارم ، ولی نمیشه 🙁

ان شاءالله هر چی زودتر خدا دامنتو سبز کنه