2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا شوهرم

250 بازدید | 16 پست

پریشب خواهرشوهرم زنگ زد گفت میخوایم بیاییم اونجا راستش منم عصبانی شدم گفتم به شوهرم برو مرغ تازه بگیر و یه چندتا خرید دیگه بعد گفت چرا عصبانیتت رو سر من خالی میکنی گفتم پس سر کی خالی کنم خواهرت یک بار در طول عمرش منو دعوت نکرده خونش بعد اون هفته ای یه بار خونه منه 

چند وقت پیش تولد دخترش بود خواهرشوهرم بیرون بود شوهرش گوشت آورده بود که غذا درست کنه مارو دعوت کنه بعد که خواهرشوهرم اومده بود خونه کلی دعوا راه انداختن که کی گفته کسی رو دعوت کنی ما هم نرفتیم 

یا همین چند وقت پیش خواهر شوهرم زنگ زد که بیا خونمون غذایی برامون درست کن خودتون هم بخورید منم گفتم نه خیلی ممنونم 

من همه اینا تو دلم بود که عصبانی شدم

بعد تازه پریشب که کلی غذا درست کردم ساعت ۷ و نیم بود زنگ زد که نمیاییم جور نمیشه 

الان شوهرم ۲ روزه عصبانیه و جروبحث داریم الان تقصیر منه یا شوهرم

کاربری دست دو نفره ✨️

خواهر شوهرت 

و خودت 

برای کسی که ارزش نمیگذاره 

زحمت نکش 

دفعه دیگ گفت میام 

تدارک نبین 

وقتی اومد سوییس تخم مرغ 

کوکو 

درست کن 

بگو گفتم دقیقه آخری نمیای 

غذا حروم میشه تو این گرونی 

خدا قهرش میگیره 

می‌دونم سخته 

اما به نظرم بهترین کار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرموقع زنگ زد بگو کار دارم یا بگو خونه مامانم دعوتم

یبار شما زنگ بزن بگو ما میایم اونجا

ب همسرتم بگو شب عیدو زهر نکن بخاطر یکی دیگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

این دفعه رو سعی کن حل و فصل کنی و از سری بعد خواهرشوهرت که زنگ زد داره میاد کوکو بذار و چن دفعه همینجوری غذای سرسری بذار تا بدونه که دیگه بدون دعوت نیاد 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
آخه این دو روزه شوهرم عصبانیه و تیکه میندازه عید من و بچه ها رو جهنم کرده

عزیزم میدونی واقعیتش تقصیر شماست 

شوهرتون خواهرش اونجوریه خب اون الان چیکارکنه طفلی؟! شما خودت باید یادبگیری مشکل تو حل کنی جرا الکی شوهرتو میاری وسط دعوای زنونه خودتون؟! 

زنگ زد دعوت کرد خودشو شما بگو من کار آرم ان شاء الله یه موقع دیگه دعوت میکنم دوس نداری بیاد خونت بهش اجازه نده بیاد چرا الکی با شوهرت دعوا میکنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نیومد که نیومد بهتر 

منم یه بار برا ۱۸ نفر غذا پختم نیومدن نشستم بهترین قسمت گوشت و سالاد رو خوردم بقیش رو هم بسته بندی کردم تا یه هفته غذا نمیپختم میرفتم دور کار و تفریح میومدم ده دقیقه گرم میکردم میخوردم 

یکی از فامیل های شوهرم کارش همینه مثلا مادرشوهرم نهار درست کرده واسه خودشون یکدفعه بدون خبر ساعت یک ظهر میاد خانوادگی تازه زنگ میزنه خواهرش که شما هم بیاین ،مادرشوهرم هر دفعه مجبور میشد غذای بیشتر و مثلا برنج و اینا درست کنه ، بار آخر که اومد مادرشوهرم محترمانه گفت که من برای خودمون غذا درست کردم ، لطفا قبل از اینکه بیاین اطلاع بدین ، و همون غذایی که درست کرده بود رو آورد گذاشت الان دوماه نیومدن