2777
2789

لباس خرید سه تیکه تیشرت و کت  وارداتی با یه شلوار جین 

بعد واس دختر من فقط یه پیراهن خرید پسر برادرشوهرم ۲سال ونیم دختر من ۱۱ ماهشه 

جاریم از پدرشوهرم قیمت هارو پرسید اونم گف واس پسر تورو ۲ نیم میگف ۲ تومن خریدم واس دختره روهم یک نیم(والا رو تیکت قیمت ۱نیم زده یود دیگ نمدونم چقد تخفیف گرفته...) 

حالم گرفته 

پدرشوهرم با شوهر من شربکن خیر سرش 

جاریم دوتا بچه داره من یدونه عوض اینکه واس دختر من سنگین باشه واسه اون....

پیراهنش هم تنگ و کوچیکه ب دخترم 

همیشه میگف وقتی پسر بزرگه جاریم ک دختر خواهرشوهرم بچه بودن فرقی بینشون نمیذاشته اگ واسه یکیشون چیزی میخرید که گرون بود واسه اون یکی دوتا میخرید تا قیمتشون برابر باشه 

حالا  به دختر من رسید... 

بعد همون پارسال واسه پسر برادرشوهرم لباس خریده بود سه تیکه یک میلیون ۷۰۰

اونوقت من یه جفت پاپوش واس دخترم خریده بودم پدرشوهرم بهم گف قائم کن الان نشون نده فکر نکنن من خریدم بگن چرا واسه پسر ما نخریدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر چشمت تنگه

این کجاش فرق گذاشتنه؟حالا پونصدتومن اینور اونور شده،فکر تخفیف گرفتنش هم بودی؟؟؟؟؟؟

بابا شماها دیگه کی هستین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خدایی از اون عروسایییااا

مهم نیت و قشنگی کار و یاد کردن

نشستی چرتکه انداختن؟؟

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

چقدر چشمت تنگهاین کجاش فرق گذاشتنه؟حالا پونصدتومن اینور اونور شده،فکر تخفیف گرفتنش هم بودی؟؟؟؟؟؟بابا ...

وقتی از زندگی من خبر ندارید قضاوت نکنید 

من یه جفت پاپوش واس بچم با پول خودم خریدم پدرشوهرم گف قایمش کن الان نشون نده یوقت فکر نکنن ک من خریدم واسه دخترت  

اونوقت من یه جفت پاپوش واس دخترم خریده بودم پدرشوهرم بهم گف قائم کن الان نشون نده فکر نکنن من خریدم ...

چه حسابی میبرن

ماهم همینه جریان 

مادی نه معنوی

یعنی همسرم خدمتی نبوده به خانواده ش نکرده باشه

تشکر کنن

فورا بقیه شاکی میشن و طلبکار

اونا هم مجبورن جمع ببندن