2777
2789
عنوان

روی واقعی مرد خودشیفته

1527 بازدید | 47 پست

سلام دوستان، اگر همسر یا پارتنرتون خودشیفته است و الان باهم رفتید زیر یه سقف، میشه بگید اوایل رابطه چطوری بود؟ خیلی اهل محبت بود یا نه از اول خیلی به خودش احترام میذاشت. من مدتی با کسی به قصد ازدواج آشنا شدم ولی قبل نامزدی بهم زد و  اصلا من براش مهم نبودم. خیلی منو وابسته خودش کرد و بعد با یه پیام رفت و الان من شکست عاطفی بدی خوردم و مشاورم اصرار داره این فرد خودشیفته است و برگشت هم باید بگی نه.  رابطه ما تقریبا رویایی بود و بهترین مردی بود که در تمام عمرم دیده بودم بس که عمیق و دلسوز بود. من شنیدم در مورد بمباران عاطفی خودشیفته ها اول رابطه ولی باورش برام سخته. خیلی متاسفم اگر شریک زندگی تون خودشیفته است و امیدوارم زندگی تون روز به روز بهتر بشه. ممنون میشم من و امثال من رو  راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من. خودشیفته شدید. الان بعد بیست سال نابودم. تا وقتی خوبه که تحسینش کنی. بابت همه چی تشکر کنی. هیچ نظری ندی. همیشه اون تصمیم بگیره

اگه تحقیرت هم کرد بگی شما درست میگی

دیگه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط جونت رو بردار و فرار کن

اصلا عشق و محبت رو نمیدونن چیه. 

همسر من خودشیفته س ولی دز حادش نیست .تو دوره نامزدی اینقدر حالم خوب بود اعتماد بنفس میداد . بعد عروسی چنان اعتماد بنفسمو کوبید زمین که تا الان نتونستم خودمو پیدا کنم . تو مریضیها گرفتاریها و هرجایی که نیاز داری بهش تنهات میزاره . تو دوتا بارداری تایمای زیادی باهم قهر بودیم . مریض میشدم قهر میکرد . تنهام میزاشت . ۹۵ درصد دکتر رفتنام تنها بودم . وقتی پدرم فوت شد حتی یکبارم تسلیت نگفت یکبارم بهم دلداری نداد کلا ولم کرد . یکبار هم نگفت عزیزم گریه نکن اینقدر . من هستم . پیشتم . ...... ولی خب خانوادم راصی بودن ازش چون خیلی خدمت کرده بود تو مراسمات پدرم .یه عالمه حرف دیگه که حوصله تایپ ندارم

همسر من. خودشیفته شدید. الان بعد بیست سال نابودم. تا وقتی خوبه که تحسینش کنی. بابت همه چی تشکر کنی. ...

تا وقتی هیچ نظری ندی همیشه مطیع باشی ساکت باشی فوش بده کتک بزنه بشکنه هیچی نگی همه چی برای خودش و خانوادش باشه بعد ازدواج با این آدما شما نه تغییر فصلها متوجه میشید نه مراسما نه عید هیچی همه چی طبق نظر خودش و خانوادش شما رو هیچی در نظر میگیره بود و نبود فرقی نمیکنه همچنان کار خودشو میکنه همسر اولویت آخر تعطیلات همیشه مجردی میره شما رو میندازه خونه مادرتون دلش میخاد چندماه از سال تنها باشه بشدت خیانتکار با همه گرم و صمیمی شوخ بجز همسرش چنان ذوق زندگی از آدم میگیرن که روزی چند دفع آروزی مرگ کنی خودم همه اینا با چشم دیدم قسم میخورم نه دلی مونده نه هیچی داغونم شکستم 😔😔

خودشیفته ها تا وقتی جذبت نکردن خیلی محبت میکنن نقش بازی میکننخودش تموم کرده ولی دیگه نذار بیاد

انقدر همه چیز تو مدت آشنایی خوب بود که من دیگه نمیتونم به کس دیگه فکر کنم. هیچ انتقادی به من نمیکرد همیشه احترام میذاشت. کادو کم میگرفت ولی هر وقت به دیدنم می اومد گل میگرفت. در رستورانو باز میکرد کلمات محبت آمیز و محترمانه..... منم واقعا صدمو گذاشتم و بهش محبت کردم . یهو گذاشت رفت  الان داغونم و افسردگی گرفتم و میدونه و اصلا براش مهم نیست