2777
2789
عنوان

چالش زبان انگلیسی در سیزده روز

57 بازدید | 13 پست

عنوانش شاید عجیب باشه ولی درست خوندید من میخوام واسه اینکه از برنامه منحرف نشم و طی ۱۳ روز تعطیلات فروردین یک پله زبان انگلیسیمو تقویت کنم خودمو به چالش بکشم، حالا اگه شماهم دوست داشتید میتونید منو همراهی کنید و چالشم حالت رقابتی بگیره و همه باهم پیشرفت کنیم.

برای اینکار فقط نیاز به یک داستان کوتاه با متن زبان اصلی متناسب با سطح خودمون داریم

دهکده زبان و یا هر برنامه ای دیگه میتونه کمک کننده باشه یا حتی کتاب فیزیکی

روز اول

فایل صوتی کتاب رو پیدا کنید و چندین بار اونو با دقت گوش بدین، تا جایی که کاملا کلمات رو واضح بشنوید، اصلا دنبال ترجمه فارسی نباشید چون مهم نیست که بفهمید.

(اگر دوست دارید با موضوع آشنا باشید یک بار قبل از شروع چالش کتاب رو با ترجمه فارسی بخونید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز پنجم

عمدتا کتاب های داستان با زمان گذشته نوشته میشن، سعی کنید عباراتی که با گرامر زمان ها نوشته شدن رو جدا کنید و توی دفترچه مخصوص بنویسید. با اینکار ساختار جمله سازی زمان ها رو یاد میگیرید

روز ششم

اصطلاحات و جملات کوتاهی رو که معنی صحیحی دارند رو از کتاب جدا کرده و داخل دفترچه همراه با معنی یادداشت کنید.

برای مثال

یه عبارت خیلی ساده که توی قسمت اول سریال فرندز گفته شد این بود

mom, I don,t have a restaurant, I work in a restaurant

اینجا مونیکا خطاب به مادرش گفت که: مامان من که رستوران ندارم، توی رستوران کار میکنم. هم جمله معنی داره و هم اینکه نکات گرامری مختلفی داره که اگه دوست داشته باشید میتونین تحلیل کنین و هر نکته اضافه ای هم که هست کنارش یادداشت کنید

روز هفتم

فایل صوتی کتاب رو بدون نگاه به متن انگلیسی و ترجمه فارسی چندبار فقط گوش کنید، اینبار با دقت بیشتر چون که باید به نسبت بار اول درک کاملتری از متن کتاب داشته باشین و حداقل ۶۰ درصد متن رو بفهمید

روز هشتم

یکبار کامل کتاب رو بخونید و ببینید چه کلمات نا آشنایی وجود داره مجددا یادداشت کنید. امروز باید پیشرفت خودتونو کاملا حس کنید ولی اگه باز جاهایی نامفهوم بود نگران نباشید هنوز پنج روز دیگه از چالش مونده و میشه رفع اشکال کرد.

روز دهم

متن انگلیسی کتاب رو بذارید رو به روتون و همزمان با پخش صوت به متن نگاه کنید، چند درصد از کلمات رو صحیح میشنوید؟ تا چند درصد به متن تسلط دارید و اونو متوجه میشید؟ دیدید چقد راحت بود؟ سه روز باقی مانده رو به تحلیل و رفع اشکال بپردازید دیگه کار جدیدی نمونده😉

روز یازدهم

حالا که موضوع داستان رو میدونید، کلمات جدید یادگرفتید و تا حدودی با جمله سازی صحیح آشنا شدید، بیاین یک تمرین انجام بدیم.

کتاب داستان رو در قالب یک پاراگراف خلاصه نویسی کنیم، اینجوری با نوشتن به زبان انگلیسی هم آشنا میشیم

روز دوازدهم

داستان رو از زبان شخص دیگری بازگو کنین، یعنی اگه راوی داستان بچه خانواده س بیاین ماجرا رو از دید مادر خانواده خیلی ساده تر شرح بدین، اینجوری هم جمله سازی تقویت میشه هم ذهنتون تلاش بیشتری برای بخاطر آوردن مطالب انجام میده.

نگران اشتباهات نگارشی نباشید، فقط بنویسید