2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسجد میرن جوشن کبیر میخونن من امسال خونه میخونم باردارم بچه کوچیک دارم سختمه

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

دفعه اولمه نمیدونم بید چیکار کرد میخام برم بعد افطار برم مسجد اما باید بعد افطار رفت درسته؟

برای ظهور اقامون یادت نره دعا کنی 

تو اين شبهاي قدر

براي حاجت هاي محال

يك بار سوره واقعه

يك بار سوره توحيد

و بعد هفت مرتبه يا الله بگين و حاجتتونو بخواين

ردخور نداره📿🤲🏻

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

برای ظهور اقامون یادت نره دعا کنی تو اين شبهاي قدربراي حاجت هاي محاليك بار سوره واقعهيك بار سوره توح ...

فدات بشم حاجتردا بشی براتون دعا میکنم دوست داشتین منم دعا کنین حدیثم اسمتونو بگین(:

.

فدات بشم حاجتردا بشی براتون دعا میکنم دوست داشتین منم دعا کنین حدیثم اسمتونو بگین(:

خدانکنه ممنونم مهربونم اسمم فاطمه هست برا منو عزیزام دعا کن 

این چیزی که فرستادم خیلی مجربه

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست