2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمتو باشگاه بنویس دوست پیدا کن

باشگاه میرم.

ولی خودم خیلی قیافه ام پوکره.

الان دم عیدی یاد دوستم افتادم که امسال ازش جدا شدم

البته خیلی دیگه باهام بد شده بود

منم تنهام خواستگار و رل هم ندارم کارم ندارم واقعا حالم بده

منم همینم

بدبختی میخوام واسه سال دیگه برای پزشکی کنکور بدم بلکه از این وضع دربیام.

ولی میبینم بقیه رفتن سرکار و مشغولن و تو اجتماعن ولی من تو خونه ام حسودیم میشه.

بیا الان که آخر ساله ی هدف و آرزو برای سال دیگه در نظر بگیریم.

که حتما برسیم.

تو چی میخوای؟

منم همینمبدبختی میخوام واسه سال دیگه برای پزشکی کنکور بدم بلکه از این وضع دربیام.ولی میبینم بقیه رفت ...

مریضیم خوب بشه کار پیدا کنم برم باشگاه 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

مریضیم خوب بشه کار پیدا کنم برم باشگاه

منم افسردگی و شکست عشق رو میزارم همین امروز باهام باشه.

سال دیگه نمی‌ذارم باهام باشه.

با یکی آشنا میشم قدرمو بدونه.

منم افسردگی و شکست عشق رو میزارم همین امروز باهام باشه.سال دیگه نمی‌ذارم باهام باشه.با یکی آشنا میشم ...

چیکارا میکنی الان؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم افسردگی و شکست عشق رو میزارم همین امروز باهام باشه.سال دیگه نمی‌ذارم باهام باشه.با یکی آشنا میشم ...

من پریودم از جمعه 

دلم میخواست از همون روز بشینم گریه کنم ولی نشد 

الانم دارم یه آهنگ نسبتا غمگین گوش میدم دیگه 

حوصله گریه ندارم 😅 هیچکیم نیست باهام حرف بزنه 

همیشه خدا حوصله سربر هستم حوصله همه رو سر میبرم... 😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دوس داشتم تفنگ داشتم الان یه گلوله حرم خودم میکردم تموم مشد میرفت..... 😂