2777
2789
عنوان

تامپون رو برداشتم دماغم بزرگه😭

155 بازدید | 20 پست

الان که خیلی بزرگه دوس دارم گریه کنم😭

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من تا یه سال بزرگ بود الان اندازه نخوده😃

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خوب میشه هنو ورمش زیاده

خدا کنه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
واسه من تا یه سال بزرگ بود الان اندازه نخوده😃

بینی گوشتی بود؟؟ مال من گوشتی استخوانی بود ولی هنوز گچشو بر نداشتم

ببینم

نمیتونم عکس بزارم

بینی گوشتی بود؟؟ مال من گوشتی استخوانی بود ولی هنوز گچشو بر نداشتم

نه استخونی غضروفی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خب ورم داره

تازه ۵ روز از عملم گذشته ولی انتظار داشتم کوچیکتر باشه