2777
2789

اقا ما مثلا سالی چندبار ک میرفتیم‌خونش فک میکرد خاطرخاه پسرشم(حدودا۲۳و۲۴سالشه)حالا من ۱۶ سالمه ها😵‍💫

یه بار دیگم مهمونی بودیم یکی از فامیلا اقا بودو با دختر زنعموم ک حدودا ۶ سالشه بازی میکردو عکس میگرفت باهاش و گوشیشو میداد بازی کنه(از رو خوبیو...)بعد این زنعموم دیده بود باذوق میگفت وایییی نکنه تورو(یعنی دختر خودش)برا مسرش میخاد حالا پسرش چندسالشه ۱۹ سال😵‍

این نیز میگذرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بهش توضیح بده که فقط ۱۶ سالته کلاس دهم یا یازدهمی و فقط یک عدد دانش آموزی

اغاااا این اصلن دیونس هیچ جوره نمیفهمه تو فامیل درموردم ی چیزایی گفته دارم از خجالت میمیرم

این نیز میگذرد...

من پسرعموم داداشمم هست

منم متاهلم بچه دارم

شنیدم‌زنعموم گفته بود من با پسرش رابطه دارم!!!

زنعمو ها جرا اینقد سم شدن😐😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من پسرعموم داداشمم هستمنم متاهلم بچه دارمشنیدم‌زنعموم گفته بود من با پسرش رابطه دارم!!!زنعمو ها جرا ...

والا منم نمیفهمم یعنی یه جیزایی تو فامیل گفته درمورد ک نگوووو

این نیز میگذرد...
وای چیا گفته زن عموت عید نزدیکه میتونید نه دعوتش کنید نه برید پهلوش نه بهش محل بدین با این اخلاقش

اره بابامم گفته دیگ مامو خونش نزارم هر وقتم میاد خونمون نیام بیرون 

اخه ذهنش سمیه فک میکنه دنبال پسر چلغوزشم

این نیز میگذرد...