2777
2789
عنوان

خواب همسر سابق

633 بازدید | 31 پست

بچه ها من مدتیه طلاق گرفتم . ولی مدام خواب همسر سابقمو میبینم.وقتی همیشه باهاش سوار موتورش می‌شدیم مخصوصا شبا. من دستمو دور شکمش محکم حلقه میکردم و سرمو روی شونش میذاشتم و مرتب شونشو میبوسیدم و اونم قربون صدقم میرفت.  دیشب خواب این صحنه رو دیدم. انگار توی بیداری بودم نه خواب.

خستم، خیلی خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چرا جدا شدی ؟

مهمترینش مشکل جنسی داشت.که متاسفانه درمان نمیشد. دومین مشکلش خوردن ترامادول بود. ولی شاید باورت نشه من بیشتر بخاطر اینکه مدااااام به بهانه های مختلف قهر میکرد و من مدام میرفتم منتکشی خسته شده بودم و زدم سیم آخر

خستم، خیلی خسته

من از نامزد سابقم طلاق گرفتم و چهارسال بعدش ازدواج کردم 

هر سری خواب میبینم رجوع کردم به اون زندگی و غصه میخورم که ای وای حالا چیکار کنم من چجوری از دلبرم دل بکنم چرا باز اومدم پیش این

خواب که چه عرض کنم کابوس 

بچه ی اولمو که باردار شدم خواب دیدم یه بچه بغلمه اون دنبالمه بچه رو ازم بگیره،بعد چندماه بچم سقط شد و دوتا بارداری بعدیم هم😞😞

انقد باهم خوب بودین دلیل جداییتون چی بود پس

مهمترینش مشکل جنسی داشت.که متاسفانه درمان نمیشد. دومین مشکلش خوردن ترامادول بود. ولی شاید باورت نشه من بیشتر بخاطر اینکه مدااااام به بهانه های مختلف قهر میکرد و من مدام میرفتم منتکشی خسته شده بودم و زدم سیم آخر

خستم، خیلی خسته

مشکل ج چی بود

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

[QUOTE=375905030]من از نامزد سابقم طلاق گرفتم و چهارسال بعدش ازدواج کردم  هر سری خواب میبینم رجوع کردم به اون ز ...[/QUOTEآخی عزیزم چقدر سخت. نه من شوهرم خب چون خیلی اهل بگو و بخند و شوخی بودن یسری خاطرات خوب ازش دارم که وقتی بهشون فکر میکنم باعث میشه شبا خوابشو ببینم

خستم، خیلی خسته
مهمترینش مشکل جنسی داشت.که متاسفانه درمان نمیشد. دومین مشکلش خوردن ترامادول بود. ولی شاید باورت نشه ...

🥺🥺🥺عزیزم 

انشالله بهترین ها برات پیش بیاد

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼