2777
2789

این تاپیکو بخاطر کامنتایی که تو تاپیک های خرید عید دیدم زدم

بعضی اعضا گفتن دلشون سوخته و ناراحتن از خرید نکردن

حالا این تاپیک برعکسشه

خیلیا خرید نکردیم عید ، حالا هر کی به یه دلیلی

کسایی که خرید نکردین بیاین از حال و حواتون بگین با انرژی مثبتتت.

حال همدیگه رو خوب کنیم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز عیده مهم اینه حال دلت خوب باشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

حقیقتا اینقدر درگیری فکری دارم که خرید نکردن برا عید خیلی مهم نیست.

البته گفتی انرژی مثبت ببخشید مثبت نبود🌸

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

لباس داشتم چرا اصراف کنم اصلا هم ناراحت نیستم پولمو دو گرم طلا خریدم

چه کار خوبی کردی. پربرکت باشه برات . 

منم داشتم . هر چند قدیمیه . ولی خوبه همونارو اکی ام باهاش. برامم مهم نیست حتما لباس خرید جدید باشه یا مد باشه. واقعا دلیلی نداشت برم لباس بخرم.

هر روز عیده مهم اینه حال دلت خوب باشه

همینه میگم حال دل همو خوب کنیم دیگه.

فردا عیده.

اینجا پرشده از غر زدن و گفتن حال بد.

حالا یبارم بیایم با همه کم و کاستیا حال خوب ب اشتراک بزاریم.

حتی واسه یه لحظه

چه کار خوبی کردی. پربرکت باشه برات . منم داشتم . هر چند قدیمیه . ولی خوبه همونارو اکی ام باهاش. برام ...

آخه اصلا به قیمتش نمی ارزه لباسها واقعا زور داره چند میلیون آدم بده به لباس توی این وضعیت 

خوب کاری کردی همونارو بپوش عزیزم منم از قبل دارم همونا رو می‌پوشم 

همینه میگم حال دل همو خوب کنیم دیگه.فردا عیده.اینجا پرشده از غر زدن و گفتن حال بد.حالا یبارم بیایم ب ...

دقیقا 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖