2777
2789
عنوان

صاف کردن موی داغون با عکس موهام

186 بازدید | 19 پست

من یبار موی بدون رنگمو گلت کردم عالی شد

دو سال بعدش موی رنگ دارمو صاف کردم( نمیدونم چی زد) قشنگ سوخت و شد سیم ظرفشویی

بعد از اونم دوبار کراتین کردم با هزینه خیلی بالا که کلا دو سه هفته بیشتر صاف نموند

خانما واقعا چاره چیه؟ یعنی من آدم نیستم؟ نباید موهامو بتونم شونه کنم ازشون لذت ببرم؟؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوازم

حیف دوری شمال ام😅

وگرنه کار کراتین کارم خیلی خوبه هزینه اش بالاست اما ماندگاری تضمین اصلا از بین نمیره

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

کسی توی اطرافیان تون انجام نداد جای خوب نتیجه گرفته باشه؟

والا هر کی انجام داده اتومو و سشوار و هزار جور سرم و شامپو از دستشون نمیفته بعد دیر به دیر سرشون رو میشورن

من هر روز دوش میگیرم، ورزشکارم واقعا وقتی برای اتومو و سشوار بعد از هر حمام ندارم

والا هر کی انجام داده اتومو و سشوار و هزار جور سرم و شامپو از دستشون نمیفته بعد دیر به دیر سرشون رو ...

من فقط تایم هایی که از حموم میام سشوار میکنم ..

سشوار باید انجام بدی ولی 

من فقط تایم هایی که از حموم میام سشوار میکنم ..سشوار باید انجام بدی ولی

من واقعا نمیتونم سشوار بکشم، سردرد و گوش درد میگیرم

یعنی شما اگه سشوار نکشی بعد از حمام دوباره براتون فر میشه؟ یا فقط از لختی درمیاد؟

من واقعا نمیتونم سشوار بکشم، سردرد و گوش درد میگیرمیعنی شما اگه سشوار نکشی بعد از حمام دوباره براتون ...

فر نمیشه ولی من عادت کردم چون یه سری از مشتری ها کراتین کارم میگفتن با سشوار نمیکنم 

مواد کراتین خوب باشه اتفاقی نمیوفته