2777
2789

بله با یه قاشق شروع کن فردا دو ق بده پس فردا سه ق

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

دخترمنم ۵ ماهس.از دکتر پرسیدم گفت بله شروع کن.روز اول ی قاشق روز دوم ۲ قاشق وهمینطوری میتونی فرنی بدی اگه آلرژی نشون نده

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستممممم

آسونتراز فرنی تودنیا نیست

آرد برنج یک قاشق بریز تویه لیوان شیر هنینجورهم بزن تاجوش بیاد وبه غلظت مناسب برسه خواستی شیرین شه نباتم بریز همون اول من شیرین نمیکنم ودختر۷ماهم میخوره خواستی مقوی ترشه پودربادوم درختی که پوست قهوه ای جداشده هم بریز توش

یه جوری که من براپسرم درست میکردم خرماشیروآردو مغزمیریختم مخلوط کن خوب که میکس میشدمیذاشتم روگاز میپخت تمام مدت همش بزن ته نگیره جوش که اومد دوتاقل خورد پخته غلظتش روباجوشیدن بیشتر بیشترمیکنی اگرسفت شدبازشیراضافه کن 

بله، می‌تونید فرنی رو شروع کنید، اما بهتره چند نکته رو در نظر بگیرید:

فرنی آماده یا خانگی؟
اگر منظور شما فرنی آماده (مثل سرلاک فرنی) هست، بهتره ترکیباتش رو بررسی کنید. بعضی از این محصولات حاوی شکر، اسانس یا مواد افزودنی هستن که برای نوزاد زیر یک سال توصیه نمی‌شن.

👈 پیشنهاد بهتر: اگر امکانش رو دارید، فرنی خانگی (با آرد برنج، شیر مادر یا شیر خشک) تهیه کنید تا مطمئن باشید که هیچ ماده مضری داخلش نیست.

آلرژی و گوارش:
هر غذای جدیدی که شروع می‌کنید، ۳ تا ۵ روز صبر کنید و ببینید که بدن نوزاد چطور واکنش نشون می‌ده. اگه مشکلی نبود، می‌تونید ادامه بدید.

از مقدار کم شروع کنید:
در اولین روزها، فقط ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری بهش بدید و بعد کم‌کم مقدارش رو افزایش بدید.

👶 جمع‌بندی:
فرنی رو می‌تونید شروع کنید، اما اگه امکانش هست، نوع خانگی بدون شکر و افزودنی بهتره. اگه فرنی آماده استفاده می‌کنید، حتماً ترکیباتش رو بررسی کنید که ساده و بدون شکر باشه. 🚼💙