2777
2789
عنوان

دل فدای تو چون تویی دلبر 📸 تقدیم به تو M

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 39 پست
خفه شو پفیوز واسه من گنده گوزی نکن گمشو توام هردقیقه با این دوست دخترات

هرچی گفتی خودتی 

دعوت نامه فرستادم؟ چرا جای سوختگیش ب تو اومده ؟ نیا میزارم بیسترم میزارم ب کسی هم زبطی نداره

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣وایواسه من شاخ میشه وسط زنا

😂😂😂😂دلم واس رلاش میسوزه 

4تا رو باهم میکنه

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
هرچی گفتی خودتی دعوت نامه فرستادم؟ چرا جای سوختگیش ب تو اومده ؟ نیا میزارم بیسترم میزارم ب کسی هم زب ...

گوه نخور هلفته سایت زنونه‌است و بارداری بارداری؟؟؟و دومن اینجا عمومیه تو بچه تعیین نمیکنی کجا برم کجا نرم و اینکه من کاربر قدیمی هستم  

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

😂😂😂😂دلم واس رلاش میسوزه 4تا رو باهم میکنه

🤣🤣😐

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

هرچی گفتی خودتی دعوت نامه فرستادم؟ چرا جای سوختگیش ب تو اومده ؟ نیا میزارم بیسترم میزارم ب کسی هم زب ...

عا سوختگی واسش اومد چون 4 تا رل داری

دنبال اینه تو 5 امین رو بگیری 

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
4 مشت جمع کردهپریروز الان دیدم عسل بودلاشی هست دیگه

همونه عسل بهش لقب دادم چقدر راحت قضاوت میکنید

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خاله زنک که میگن اینه؟ بدبخت دلم به حالت سوخت

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
الان دیدم اسم های متفاوت و اول اسماشون😂😂😂😂

اون همونه لقب دادم بهش 

شما برید پارتنر لاشی خودتونو از گروهای مختلط جمع کنید