2777
2789

بزنید خوشگل مشگل میشین 😍البته هنوز دو روزه میدونم میریزه و بعد یه ماه حتما خوشگل میشه 

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز وقت داشتم ساعت ده بعد چند وقت تصمیم جدی گرفتم که دیگه برم متاسفانه زنک زدن که خانوم آیلار اسدی مریض شدن اموری نمیان.نیمدونم من بد شانسم یا قسمت و حکمت بود حتما.از دیشب چقدر فکر و خیال کردم که پسرمو کجا بزار پیش کی خانه بازی یا چی که نبرمش آرایشگاه اونم که ..

چی میریزه؟ ببخشید چند دادین. شهرستانین یا تهران

توسایت بچها گفته بودن یه ماه طول میکشه تا رنگ اصلیش بشه 

حالا باز من اخر ماه بهتون میگم چی شد 

شهرستانم 

تهران نوبت زدم پشیمون شدم میگه همش فیکه عکسا منم رفتم ارایشگاه محلمون با یکو صد زد برام

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
امروز وقت داشتم ساعت ده بعد چند وقت تصمیم جدی گرفتم که دیگه برم متاسفانه زنک زدن که خانوم آیلار اسدی ...

برو بزن نگران نباش من از مداد واقعا خسته بودم دیگه

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

مبارکت باشه گلم. منم3سال پیش انجام دادم و خیلی راضی ام

الان پهن هس و ورم داره، یکی دوهفته دیگه انقد خوشگل میشه🥰

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
مبارکت باشه گلم. منم3سال پیش انجام دادم و خیلی راضی امالان پهن هس و ورم داره، یکی دوهفته دیگه انقد خ ...

اره یکم وحشت کردم اولش قرمز بود ولی امروز خیلی خوب شده بود

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
من خودم پیگمنترم

اها خب این خانومی ک من رفتم پیشش خودم خواستم وگرنه خیلی مدلایه متنوعی داشت من چون خودم خواستم اینو زد اون گناه نداره ک 🥲بعد تازه عکس روز اوله گفت کمرنگ میشه

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
مبارک باشه عزیزم منم دیروز رفتم ترمیم ی کم پوسته ریزی داره بعد کمرنگ میشه بهت گفت سه روز آب نزن؟واس ...

گفت پوست با پوست فرق میکنه یه سریا رنگ میریزه یه سریا هم نمیریزه گفت سه روز اب نزن دست نزن پوسته هم داد نکن خراب میشه

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹