2777
2789
عنوان

تب بچه م قطع نمیشه😭

162 بازدید | 28 پست

الان شش روزه که مریض شده ، بردم دکتر گفت ویروسیه از شدت تب استفراغ میکنه، تا سه روز اول مدام تب داشت روز چهار خوب شد، باز از روز پنجم تب کرد، امروز دوباره تا ۳۹ رفت، چیکار کنم؟

چرا خوب نمیشه؟😢

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی جورابش تکه پیاز بزار و بهش شربت آبلیمو بده بخورد خیار رنده شده بده بخورد

بدبختی اینه، اصلا همکاری نمیکنه، هیچی نمیخوره

داروهاشو میخوره، البته اگه بالا نیاره

دوبار تا حالا سرم زده تو این چند روز

من متعجبم چرا خوب نمیشه؟

هیچ وقت اینقدر طولانی نمیشد😭

دختر منم دقیقا ۷روز تب داشت که چهارروز اول تب بالا بعدی روز قطع شد ودوباره تبش شروع شد دوروز‌ هم تب داشت سرفه وگلو دردشدید

من که سه بار بردم دکتر ولی همچنان سرفه داره

فک کنم یه ویروس جدیده چون ماهمگی گرفتیم منتها اینا چون کوچولوهستن یه مقدار شدیدتر علائم رو نشون می‌دهد

ناراحت نباش خوب میشه انشالله

خدایا یهویی شکرت😍😍
ببر بیمارستان پیگیری کنن تب بیشتراز ۳ روز باید حتما پیگیری بشه خطرناکه

آره امروزم میبرمش

والا دو بار تا حالا بردم، دکتر گفت باید صبر کنی دوره ش بگذره شاید تا ۵ روز هم طول کشید

امروز که روز ششمه😢

دختر منم دقیقا ۷روز تب داشت که چهارروز اول تب بالا بعدی روز قطع شد ودوباره تبش شروع شد دوروز‌ هم تب ...

ای وای😥

ممنونم عزیزم، خدا کنه دختر منم خوب بشه

به خدا خسته شدم از بس مریض شد این چند وقت

بدبختی اینه، اصلا همکاری نمیکنه، هیچی نمیخورهداروهاشو میخوره، البته اگه بالا نیارهدوبار تا حالا سرم ...

این ویروس منم‌گرفتم هنوز اسیرشم ازپادرم اورده بچه که دیگه هیچ سینه مرغ کباب کن بده کوچولو بخوره زیاد بهش فشار نیار فقط برا اینکه جون بگیره ماهیچه رو بپز ابش بده با ابلیمو بخوره نخود رو بپز تو ابش برنج بریز اینم‌ خوبه برا تبش هم همون دوستمون که پیاز گفت خوبه و دستمال ولرم اروم روی سرو دست و پاش بکش یعنی دستمال با اب ولرم خیس کن 

این ویروس منم‌گرفتم هنوز اسیرشم ازپادرم اورده بچه که دیگه هیچ سینه مرغ کباب کن بده کوچولو بخوره زیاد ...

خیلی بی اشتهاس، هر چی درست میکنه در حد یکی دو قاشق میخوره

به هر حال ممنونم از راهنماییتون

چشم حتما انجام میدم

ای وای😥ممنونم عزیزم، خدا کنه دختر منم خوب بشهبه خدا خسته شدم از بس مریض شد این چند وقت

انشالله خوب میشه ناراحت نباش گلم 

واقعا مریضیه مزخرفیه ماهمچنان درگیر سرفه هاش هستیم که خیلی هم سپیده بعضی وقتا از شدت سرفه گلاب به روت استفراغ میکنه

خدایا یهویی شکرت😍😍