2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه همسایه ی وقت نشناس و بی فرهنگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا،مگه سگشون ازاده؟خیلی خطرناکه!!من بودم شکایت میکردم ازشون

سگشون ازاده😭 بخدا سری پیش اومد تا زیر چونم انقدر بزرگه دستمو چنگ زد رفتم واکسن زدم حمله میکنه به ادم بخدا خسته شدیم

سگشون ازاده😭 بخدا سری پیش اومد تا زیر چونم انقدر بزرگه دستمو چنگ زد رفتم واکسن زدم حمله میکنه به اد ...

یاخدا

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
سگشون ازاده😭 بخدا سری پیش اومد تا زیر چونم انقدر بزرگه دستمو چنگ زد رفتم واکسن زدم حمله میکنه به اد ...

اینو باید ادب کرد

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

برو بالا با همون گوشتکوب بزن تو سرش آخه الان چرا گردو و بادام میشکنن عجب آدمهایی هستن خدا وکیلی ما ه ...

ببین هر دومون بچه کوچیک داریم میترسم سر و صدا و جر و بحث بالا بگیره بچه ها این وسط بترسن از یه طرف چشمموم هر روز توچشم هم دیگس نمیخوام دلخوری پیش بیاد چون من عصبی نمیشم بشم بدجوری میشم .میگم زشته هیچی نگم شاید شعورش درست شد

مهربون باشیم☺️

بهشون نگفتید؟؟؟ شکایت کنید، من خخخیلی میترسم بول داگ مخصوصا خیلی وحشیه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اینو نمیتونم تحمل کنم چون واقعا از سگ میترسم .چجوری در خونشونو باز میکنه چرا قفل نمیکنن

مهربون باشیم☺️