2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه همسایه ی وقت نشناس و بی فرهنگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 97 پست
میدونی این افراد قلدر برای جنس مونث قلدرن وگرنه موش میشن.وقتی مادرت داد زد گفت شکایت میکنم چی جواب د ...

اصلا جواب نمیدن فقط زنه به من گفت ببخشید 

مامانم داد چه ببخشیدی بخدا امنیت نداریم 

در بست رفت تو 

جالبه ما توی محله گرون شیرازیم و مثلا همشون ادعا تمدن و بالاشهر نشینی دارن‌اما  همشون مردم ازار و بی ادب و عیاش هستنن

طبقه بالایی معتاده یهو خون جلو چشممش میگیذه شیشه خونه میاره پایین در میشکنه میگفت نفت میخواست بزیزه خودشو‌ اتیش بزنع

یا انقدر مشت میزنه تو در با یه ادم خیالی بحث میکنه دستش میشه زیر خون امبولانس و‌ پلیس میاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیییی ولی فکر کنم داره از صبرم سو استفاده میشه.ده بار همسرم خواست بره گفتم الان آروم میشن یکم صبر ...

اگر گروه مجازی دارین میتونین به طور غیر مستقیم اشاره کنید که دیشب خیلی سروصدا بود تا پنج صبح 

و بعد بگید وقت گردو شکستن اون موقع نیست 

لطفا رعایت کنید 

البته بدون اینکه نام کسی رو ببرید اونا خودشون متوجه میشن 

این سگه خیلی وحشتناک بود حتی فکر کردن بهش 

خواهرم یه همسایه داشت بدکاره بود مدام لباس زیر میشست و پهن میکرد جلوی چشم همه 

مشتری داشت و حتی به همسایه ها هم رحم نمیکرد 

کلا خونشونو فروختن رفتن ، با اینکه خونشون بهترین جدی شهر بود...

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم