2777
2789
عنوان

کسی ادکلن یارا داشته

126 بازدید | 9 پست

بوش چجوریه خوبه؟ واسه کسی که بوی شیرین میپسنده مناسبه؟ من لاست چری و ورساچه رو سفارش دادم و بوشونو متاسفانه دوست نداشتم نمی‌دونم شاید چون اصل نیستن اینجورین یا شایدم فقط از نظر من خوب نیستن 

حالا نظرتون درباره یارا چیه؟

یارامزخرف ترینه

اونقد ک تعریف میکنن اصلا خوب نیست ادکلن باید خودت تست کنی چیزایی ک ترند میشه کلا سمتش نرو

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاست چری رو خیلیییی دوست دارم

برای زمستون عالیه

بوی البالو و بادام تلخ میده

یارا بوی خامه و توت فرنگی میده من بوشو دوست دارم

بوش خیلی ناز و دخترونست

ولی تو این فصل میدنایت رز و ۲۱۲ نقره ای و مای وی هم خوبن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یارامزخرف ترینهاونقد ک تعریف میکنن اصلا خوب نیست ادکلن باید خودت تست کنی چیزایی ک ترند میشه کلا سمتش ...

عه واقعا؟ خوب شد پرسیدم اینم میخواستم مجازی بخرم باز بدبخت میشدم سره لاست چری برایت کریستال اینقدر حرص خوردم که بوش اونی که می‌خوام نیست که نگو خیلی خورد تو ذوقم آره جدی خوده آدم باید چند تا تست کنه حضوری بخره یا بگه عطر شیرین مثلا براش پر کنن☹️ بوش الان شیرین نیست؟ بوی مارشمالو و فلان که میگن نداره؟

ممنون❤️

لیبره هم خوبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

لاست چری رو خیلیییی دوست دارمبرای زمستون عالیهبوی البالو و بادام تلخ میدهیارا بوی خامه و توت فرنگی م ...

لاست چریو‌ نمی‌دونم چرا از بوش خوشم نیومد فکر میکردم خیلی دوسش داشته باشم من چون بوی شیرین دوست دارم بنظرت از یارا خوشم میاد؟ 

البته اینسری خواستم بخرم حضوری میرم تست میکنم تا پشیمون نشم

عه واقعا؟ خوب شد پرسیدم اینم میخواستم مجازی بخرم باز بدبخت میشدم سره لاست چری برایت کریستال اینقدر ح ...

ببین داره ولی برای من خوشایند نبود اینطور ک متوجه شدم توام مثل منی باید تست کنی لیبره هم خیلییی تعریفشو میکنن اما حتی اونم ب دل من ننشست عطر خریدن اینترنتی اشتباست حتما حضوری برو تاپشیمون نشی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻