2777
2789

خوابیدیم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون پسری ک تو خیابون شلوغ با ماشین از کنارت رد میشه میگه بیا اشنا بشیم و شماره میخواد و خیلی اصرار میکنه ولی حرفی راجب اینکه قصدش چیه نمیزنه فقط میگه خوشش اومده و شمارتو میخواد بنظرتون چقدر ممکنه فکرش و قصدش ازدواج باشه؟

اصلا کسی اینطوری دنبال همسر ایندش تو خیابون میگرده؟

پسر اگه قصدش ازدواج باشه و نه دوستی و خوش گذرونی همون اولش خودش به طرف میگه قصدم جدی هست و اینه نه؟یا اینکه دختر باید بپرسه ازش قصدت چیه؟

خودم نظرمو بگم فکرمیکنم کسی ک یهو تو خیابون میاد سراغ کسی اینو میگه فردا به یکی خوشگل تر اینو میگه بخاطر همین بنظرم قابل اعتماد نیست

اینطور نیست؟

میخوام نظر شماهارم بدونم

توهمچین موقعیتی چطور برخورد میکنین

بنظرتون پسری ک تو خیابون شلوغ با ماشین از کنارت رد میشه میگه بیا اشنا بشیم و شماره میخواد و خیلی اصر ...

فک نکنم تو تاریخ پسری با دختری که تو دور دور اشنا شده باشه ازدواج کرده باشه

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه

چندان قابل اعتماد نیست دکمه رد میزنم .

یا اینکه باهاش اوکی میشم و میفهمم واقعا قصد رابطه +18هست یا نه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
تم خیابان پرسه میزنه دختر سوار کنه. هرروز ب یکی میگه ازت خودم میاد. مغزتو خراب نکن. نصف شبی میگم چی ...

نه راجب خودم نیست یکی از دوستام این موضوع براش پیش اومده با من دردودل کرد اخه چندتا از دوستاش و همچنین خواهرش بهش گفتن شاید طرف قصدش جدی بوده چرا محل ندادی،به من گفت منم راستش نمیدونستم چی بگم بهش گفتم اینجا بگم نظر چند نفرو بدونیم