2777
2789
عنوان

یک لحظه بیاین بگین چیکار کنم

35 بازدید | 5 پست

دوستان من تقریبا دوساله ازدواج کردم عاشقانه هم بود شوهرم زمانی که اومد خواستگاری من هیچی نداشت خانوادشم اصلا حمایتش نکردن حتی پول حلقه رو هم نداشت ما دادیم ماشین بابام و مامانم همش در اختیارش بود و باهاش کارای خانوادشو انجام می‌داد هیچ وقت من اولویت نبودم  مامانش فقط نیش و کنایه میزد با اینکه ماشین من زیر پاش بود اصلا کاری برام انجام نمی داد نوبت دکتر داشتم میگفت بگو بابا و مامانت ببرنت خرید داشتم میگفت

میگفت بگو بابا و مامانت ببرنت خرید داشتم میگفت به اونا بگو در صورتی واسه خونواده خودش از سر کارشم‌ می‌گذشت تا کاراشونو‌ انجام بده دست بزنم  آره اهل مشروبم هست هر زمانم که باهام دعوا کردیم کلیو خونه رو ازم گرفته گفته برو خونه بابات این آخرین بار که دعوا کردیم روز جمعه قبل بود من هنوز خرید عید نکرده بودم گفت با مامانت برو خودش رفت نوکری مامانش تا ۱۱شب بعد که اومد باهاش جروبحث کردم گفت تو هیچی نیستی که بخوام برات کار انجام بدم   

سر بده کلاه بده، دوقوز و نیم بالا بده، حکایت شماست! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گقت تو به مامان من حسودی میکنی منم خیلی حالم خراب بود گفتم مامان تو کیه که من بخوام حسودی کنم همین که اینو گفتم اومد موهامو کشید و سرمو میزد به دیوار منم زنگ زدم مامانم که بیاد سراغم وقتی که مامان اومد جلو اونم بازم زدم یه ظرف آهنی رو پرت کرد سمتم خود به یک سمت صورتم به مامانمم فحش داد